ANNONS

DreamZebra

/

Vi har, i samarbete med DreamZebra, fått testa en madrass från de 🙂 De har alldeles nyligen lanserat en helt ny och innovativ madrass i Sverige.

DreamZebra är övertygade om att de har skapat världens skönaste madrass och de säljer den till en fjärdedel av det pris du skulle ha betalt för en likvärdig madrass i butik.

Detta kan de göra då de erbjuder sina kunder en perfekt madrass som de kan handla på nätet, helt utan mellanhänder. Detta innebär i sin tur att DreamZebra kan erbjuda mycket överkomliga priser, madrasserna kostar endast mellan 4¬†000 ‚Äì 7 500 kronor. När du fått din DreamZebra hemlevererad kan du sova på den i 40 nätter och om du under denna tid inte skulle vara nöjd kan du returnera den, utan krångel.

DreamZebramadrassen levereras vakuumförpackad hem till dig i en smidig kartong. När plasten tas bort expanderar madrassen till sin fulla storlek och har inom ett par minuter nått sin fulla form. Att tvingas bära tunga, otympliga madrasser från bilen in till sovrummet är från och med nu ett minne blott!

Föga förvånande är madrassen, med sitt stilrena och eleganta utseende, designad i Danmark och innehåller tre olika sorters skum som anpassar sig efter din kropp. Dessutom har madrassen förmågan att andas vilket gör att användaren håller sig sval i sängen. Med DreamZebra kommer du aldrig mer bli överhettad utan istället färdas till en värld fylld av drömmar, moln och kattungar.

Vi fick den hemlevererad i en kartong, hur smidigt som helst. Det var dock svårt att tro att denna kartong kunde innehålla en madrass i strl. 200 x 160 😉

image

Vi ville filma när vi öppnade madrassen så att ni kan se hur den expanderar till full storlek. Inte dock lätt att hitta en stund för filmningen då Lilja var som en liten hök över kartongen. Hon blev lite sur när hon inte fick stå bredvid pappa och hjälpa till med öppningen 😉

n

Wow säker jag bara!¬† Filmen får tala för sig själv. Innan vi la madrassen på plats fick Lilja vara den första att testligga den och då blev hon glad igen 🙂
w 

image

Hur skön som helst var vår första känsla.

Nu har vi haft madrassen i ett par veckor och vi är ännu mera nöjda! Verkligen superskön att sova i!¬†Och då hade vi inga skit-madrasser innan heller….

Det är som att sova i den skönaste hotellsängen typ 🙂 Ett plus är också att nu slipper vi skarven mellan 2 madrasser som vi hade innan. Ni som funderar på att köpa ny madrass – jag rekommenderar verkligen er att kika på en DreamZebra!

HÄR kan du läsa mera om DreamZebra 🙂

Om ni beställer en madrass så kan jag ge er lite rabatt. Ange koden: MIRKADREAM¬† så får ni 460kr rabatt 🙂

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00