ANNONS

Alla hemma igen ‚ù§

/

Det var ett par veckor sen hela familjen var samlade. Antingen har Kevin varit hos tjejen sin eller så har någon av barnen sovit hos en kompis. Selina har varit en vecka hos sin kompis Thyra i Torstuna och idag hämtade jag hem henne. Kevin har varit hos polarna i Enköping över helgen och även han blev hämtad. Alla barnen hemma ‚ù§

Idag var det pyttelite svalare ute, precis lagomskönt att sitta ute i skuggan. Jag har så svårt att sitta i direkt solsken och är inte den som klarar av att ligga och sola timmar i sträck. Inte konstigt att jag är oftast den blekaste bland folket 😀
David tog en powernap medans vi andra smaskade i oss vattenmelon

image

image

image

image

image

Peter har städat båda bilarna under kvällen. Barnen var lätta att få isäng idag jämfört med de senaste dagarna. I och med att sommarlovet började har de lite större barnen sovit längre på morgonen och kommer isäng senare på kvällarna. Även mindre barnens sovtiderna har ryckas ca en timme och även då är det knepigare att få de att varva ner. Men likförbannat så är Älva uppe senast kl. 7 tätt följd av både Lilja och David…. Så ingen längre sovmorgon  här inte = senare kvällar, fortfarande tidiga morgon 😀

Imorgon ska det bli regn Igen. Då får man passa på att få lite extra gjort inomhus, sånt som blir lidandes när man är ute 😉

Min trötthet tar över nu. Ägonen går igen….

Sov gott ‚ù§

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00