Vinnare – The Sofa Store

Fasiken då….tidigare idag skrev jag detta inlägg men såg nyss att jag måste ha glömt bort att publicera det…? Så vi gör om och rätt 😉

Nu har vi utsett en vinnare till den fina fåtöljen Ohio från The Sofa Store!
Vinnaren är:

HAKAN L

Hej Mirka,

Trevligt att kika in hos dig. Då min kära fru följer dig slaviskt så blir det att jag också följer er vardag. Förundras över att ni får ihop det med så många fina barn. På min tid var det ju inte alls ovanligt att man hade många barn, nuförtiden så är det karriären som går först i många fall.

Jag tycker ni gör ett bra jobb!

Nu så jag att du tävlade ut den här fina fåtöljen och jag skulle vilja vinna det till min fru. Hon har ont i ryggen och vi har haft problem att hitta en bra och bekväm fåtölj till henne som hon kan sitta i när hon tittar på tv, surfar på plattan och dricker kaffe. Hennes favorit färg är dessutom blå så den här tävlingen skulle vara rolig att vinna. Jag håller tummarna!

Hälsa till barnen och din käre man!

Vänliga hälsningar.

Ett stort grattis 🙂 Maila mig dina adressuppgifter snarast: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..