Brrr…6 +

Vi har sovit som små prinsar och prinsessor. Det blev en ordentlig sovmorgon för alla, tack för det 🙂 Har ätit frukost i lugn och ro och tagit det bara chill på morgonen.
Vädret är inte med oss idag.Blåsigt och 6 plusgrader är vad vi har!  Skulle ha tagit med mössor och vantar 😀 Tur att det finns en hel del saker att göra inomhus här. Efter lunchen går vi och badar inomhus, det är dagens önskemål 🙂

image

Ha en fin dag ‚ù§

  1. Ja så kallt vi har det. Bor i Norra Värmland var upp till Gränsen igår , där var det nog bara några grader varmt.
    Men vi får njuta av ledigheten ändå, njuta av att kunna umgås och spendera dagarna som kan vill. Men på Lördag skulle det iallafall bli lite varmare. Annars får man väl sätta på sig kläder och njuta av den vackra naturen för den är ju som finast nu:) hoppas ni får lite varmare så att ni slipper och frysa och att ni får en skönt semester ! Hälsningar Caroline

  2. Oj 6 grader? Det blir till att packa ned lite andra kläder till resan hem till Sverige ‚ò∫

  3. Carola skriver:

    Håller med dej det är kallt här uppe. Vi har varit här sedan i söndags och det har regnat och blåst mest hela tiden. Men det är så vackert här trots regn (vintern är otrolig också). Hoppas resten av er semester blir lite varmare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..