ANNONS

Idre Fjäll

/

Jag började dagen med att försova mig en timme. Jag som aldrig försover mig! Men jag behövde nog den sömnen då jag kom i säng alldeles för sent. Strunt samma, vi åt frukost och fixade klart alla och allt i lugn takt. Ingen idé att stressa ihjäl sig liksom 😉
Bilresan var inte direkt den roligaste med mestadels regn hela vägen. Stannade till i Rättvik för en lunchpaus ( hade med oss eget)  och givetvis så regnade det som bäst då. Nästa stopp blev i Mora och Ica Maxi där vi handlade med oss matvaror. Och alla besökte toan vilket tog sin tid 😀
Mellan Älvdalen och Särna tyckte de stora tjejerna att de såg en björn i skogen. Nyfikna som vi var så vände vi bilarna och körde tillbaka dit de sa sig ha sett ”nåt” som inte fanns där…Det hände två gånger… 😀 Men tjejerna är övertygade om att det verkligen var en björn som gick i skogen. I alla fall den första gången.
I Särna stannade till hos Camilla och hennes härliga familj. 4 vuxna och 23 barn under samma tak och det var lugnet själv 🙂 Efter en fika och massa snack körde vi de sista 4 milen till Idre Fjäll och ”vår” stuga en vecka framåt. Och vilken fin stuga då?! Ligger bra till i närheten av poolen, servicehuset m.m. Stugan är stor och öppen med 3 sovrum ( 11 bäddar),  bastu och 2 duschar/toaletter 🙂

image

image

image

Kevin, Benny, Victor och Oliver har ett rum. Linnéa, Jennifer, Selina och Alice har ett rum. Och jag och Peter har ett rum med Nellie, Älva, Lilja och David. De 2 sistnämnda sover i resesängar. Thor sover i soffan vilket han stortrivs med 😉
Vi bar in all packning och mat. Medans jag bäddade sängarna och Peter fixade med packningen tog Kevin och lagade middag. Klockan var mycket men ingen ville sova efter middagen så vi trotsade regnet och tog en promenad i området för att se vad vi kunde tänkas hitta på imorgon. Lilja somnade direkt när vi kom ” hem ” medans killarna somnade väldigt sent. Nu sover alla sen ett tag tillbaka, bara jag vaken som vanligt 😀

image

Men nu tänker jag krypa ner hos Älva så godnatt ‚ù§

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00