Bara två badkrukor

Efter lunchen och kort vila kom vi iväg till badet. Lite spännande då det var första badhusbesöket för Älva, Lilja och David. Alla bytte om snabbt, tog längst tid för mig då Lilja passade på att kissa ner omklädningsrummets golv så fort jag tog av henne blöjan. Jag skulle bara sträcka mig efter hennes badbyxor så gjorde hon sitt 😀
Vilket fint badhus då!! Jag blev väldigt positivt överraskad och glad över att det inte var så kallt i vattnet i nåt av poolen. Alla större barnen var i vattnet på två röda. Nellie var lite feg och rädd för djupare vatten men lekte mer än gärna där det var grunt. Lilja var också rädd i början men efter 5 minuter gick det bra. Älva däremot var svårflörtad! Hon ville helst inte i vattnet. Möjligen korta stunder där det var grunt men inte mer än så….
Och David älskade att bada! Peter lekte runt med honom och David bara skrattade 🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

David tvärsomnade efter massa lek ‚ù§
Efter två timmars lek gick vi upp och bytte om. Alla var superhungriga så vi skyndade oss till stugan för att laga middag.
Mer om kvällen imorgon. Jag behöver sova ‚ù§ Kram ‚ù§

 1. Bettan skriver:

  ser underbart härligt och roligt ut !!!
  David var för söt på sista bilden 🙂

 2. Anonym skriver:

  Hej mirka. Hoppas ni har det jättekul i Idre! Själv har jag varit där varje vinter i nästan hela mitt liv. Badlandet har alltid varit en favorit för mig, och även resturangen Charlies, i vintras åt vi en buffé där som hade så mycket gott, så det skulle jag rekommendera! (Vet inte om de finns samma meny nu)
  Stor kram till hela din fina familj! ❤️

 3. Sista bilden är bäst. Säger väl allt ‚ò∫

 4. Linnea skriver:

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..