Hon har blommor i sitt hår

Jösses vilken svår lillpojk det var att söva idag. Först nu kl. 23.19 verkar jag ha lyckats få honom att möta John Blund. Typiskt när alla andra barnen kom rätt hyfsad tid isäng. David hade magknip så det var inte mycket som var roande heller 🙁 Jag är helt slut men tar mig en liten stund i soffan för att bara rinna av innan sängen.

Idag har det inte hänt några stordåd direkt. Vi har gått på lågvarv allihopa. Varit ute en del när solen passade på att visa sig och mellan skurarna. Selina ville baka så jag hjälpte henne med att baka en drömrulltårta. Dock inte med smörkrämsfyllning, som är lite väl sliskigt om du frågar mig, utan med hemmagjord vaniljkräm blandat med grädde 😉

image

Selina passade även på att göra lite snabba maränger

image

Söndagsfikat uppskattades 🙂

Under en liten regnskur satt vi under taket och Lilja tog en blomma från pelargonen. Jag satt den i håret på henne och sen var den leken påbörjad. Då skulle även Nellie och Älva ha blommor i håret och mamma skulle utsmyckas också 🙂 Det var en rykande åtgång på blommorna…

image

image

Tog en bild på Nellie där hon inte vågade le för blommorna kunde ramla av….bad henne le i alla fall och fick ett… grin 😀 Sötnöten

Tintin kom idag på att han kan även gosa med David

image

De där två kommer bli ett ordentligt radarpar 😀

Godnatt på er ‚ù§

 1. Jenny skriver:

  Hej! Vilka fina barn du har En sak som jag har tänkt på är att du skriver att du lägger Dawid och går upp på nätterna. Hur är fördelning mellan er makar? Jag och min man kör nattning varannan kväll & natt ( om inte min man jobbar då tar jag nätterna)

 2. Lotta skriver:

  Åååhh vilka underbara bilder på Tintin och David!!‚ô• Djur och barn är en fin kombination! Längtar ju inte direkt mindre efter vår lille valp när man ser söte Tintin! =) Vi hämtar honom på lördag nästa vecka! Vår tredje hund. Vår förste underbara hund fick bli 13 år och 4 månader, Caesar ‚ô• Vår nuvarande hund heter Gizmo, är 10 1/2 år så han går med mot lite äldre tider 😉 Milou, vår valp kommer från samma uppfödare som Gizmo så de har samma blod, känns jätteroligt. Kramar/Lotta

 3. Anki skriver:

  Vilka fina foton på David o Tintin <3
  Kramar från Skåneland

 4. Hej Mirka. Det är alltid roligt att läsa din blogg och följa er.
  Härligt att se era fina bilder med blommor
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..