Vinnare – LG Tvättmaskin

 

Säger bara wow vad ni har tävlat!! Och vilka underbara relationer ni har med era maskiner, som jag har skrattat när jag läst kommentarerna 😀 Tyvärr så är det ju bara en som vinner den fina tvättmaskinen…..

Och vinnaren är:

John Ahlström

Nä men oj den frågan får man alldeles för sällan. Tvättmaskinen är för mig som en besvärlig släkting som tas för givet, det är trevligt när man går hem och hoppas att det dröjer lång tid tills nästa möte. Den är inget man visar upp eller för ett samtal ikring. Det är 2015 och vi människor är för upptagna för att fokusera på fläcken på vår tröja. Vi tittar ner i våra mobiltelefoner. Om någon annan mot förmodan, troligtvis pga batteritorsk, skulle upptäcka fläcken så är det antagligen redan för sent. Det är bara att berätta för alla att den besvärliga släktingen inte gör livet så lätt just nu, att centrifugen inte fungerar eller att den inte tar in tillräckligt med vatten eller att man helt enkelt är dålig på att passa tiden när den är klar och att kläderna blir sura. Att under det samtalet bli informerad att det existerar 59 liters A trippel plus-klassade släktingar som är klara på mindre än en timme, har anpassade trumrörelser och är uppkopplad mot telefonen och hintar att det är dags att gå hem låter för bra för vara sannt. Det låter minsann som en trevlig bekantskap som dessutom enligt sägen är så pass estetiskt tilltalade att den fungerar ypperligt som fikabord då man hypnotiseras av dess mörktonad lucka med silver ram som döljer en trumma som roterar drömmande i1400 rpm. Ja det är den relationen jag vill ha med min tvättmaskin. Som relationen till en släkting som är ens bästa vän, som förstår sig på vad man behöver och alltid finns där för en. En riktig vän.

Ett stort grattis till John och hans nya vän 😉 Maila mig med dina adress-uppgifter:¬† tolvbarnsmamman@hotmail.com

  1. Jag är grymt avundsjuk men GRATTIS John! Du är med den texten en värdig vinnare!

  2. Anneli skriver:

    Grattis John 🙂

  3. Ann skriver:

    Grattis John!

  4. Du valde ett jättebra vinnare, det bästa jag läst på länge, sen tyckte jag att buren var i det häftigaste laget, skulle haft en sån när kidsen var små, då kanske man fått behålla något att mumsa eller dricka. hoppas helgen var bra.Hälsn från U-V

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..