ANNONS

Maj gadd.. Första träningspasset

/

Jag har legat på latsidan med träningen, inte riktigt hittat motivationen till det. Till slut har jag nu tagit hjälp till att komma igång. Jag har länge följt ett Instagram-konto till en pt som heter rickardbravo. Och jag har blivit så inspirerad av alla som anlitat honom som Online-PT och deras fantastiska resultat de fått på bara 12 veckor. Så nu har jag anlitat honom för att komma igång. I 12 veckor ska jag köra så får vi se om jag lyckas få lite fastare hull 🙂
Jag har inga som helst behov av att gå ner i vikt eller så men jag vill ha en starkare kropp och må bättre. Jag ska ju hålla ett antal år till liksom och nu när det inte blir mera barn så vill jag ta tag i det till 100%.

image

Har nyss kört mitt första pass. Maj gadd vad det var tufft! Jag har verkligen noll kondis 😀 Klarade inte av allt till punkt och bricka men gjorde mitt absolut bästa och det är så jag tänker köra.
Rickard kör med olika utmaningar i perioder och har nu en ”kom i luciaform” utmaning på 12 veckor men finfina priser. HÄR hittar ni honom, utmaningen m.m 🙂 För mig räcker det just nu med att utmana mig själv….

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00