Maj gadd.. Första träningspasset

Jag har legat på latsidan med träningen, inte riktigt hittat motivationen till det. Till slut har jag nu tagit hjälp till att komma igång. Jag har länge följt ett Instagram-konto till en pt som heter rickardbravo. Och jag har blivit så inspirerad av alla som anlitat honom som Online-PT och deras fantastiska resultat de fått på bara 12 veckor. Så nu har jag anlitat honom för att komma igång. I 12 veckor ska jag köra så får vi se om jag lyckas få lite fastare hull 🙂
Jag har inga som helst behov av att gå ner i vikt eller så men jag vill ha en starkare kropp och må bättre. Jag ska ju hålla ett antal år till liksom och nu när det inte blir mera barn så vill jag ta tag i det till 100%.

image

Har nyss kört mitt första pass. Maj gadd vad det var tufft! Jag har verkligen noll kondis 😀 Klarade inte av allt till punkt och bricka men gjorde mitt absolut bästa och det är så jag tänker köra.
Rickard kör med olika utmaningar i perioder och har nu en ”kom i luciaform” utmaning på 12 veckor men finfina priser. HÄR hittar ni honom, utmaningen m.m 🙂 För mig räcker det just nu med att utmana mig själv….

  1. Moa skriver:

    Det här har inget med träning att göra men jag har en fråga.
    Som småbarnsmamma har jag funderat på det här med sömn. Hur fungerar det i er familj som har så många barn, om flera av de mindre barnen samt bebisen vaknar på natten, hur gör ni? Vet av egen erfarenhet att det kan vara tufft i perioder även om man bara har 3 barn, att man vill hinna räcka till och kanske sova bredvid barnet/barnen en stund.

    1. Hej Moa. Tack och lov har det hänt väldigt få gånger. Max 3 små som vaknat ungefär samtidigt på natten. Vi ( jag och Peter ) hjälps åt då men oftast har det räckt med att bädda om barnen 🙂

  2. Jag lider med dig! Körde också mitt första PT-pass igår… herregud.. Jag har träningsvärk på ställen jag inte visste att det fanns muskler! Eller jo, alltså, jag har ju sett såna muskler förut, på andra, men att jag tydligen hade muskler där (typ vid sidan om skulderbladen)…. jeez! Ouch!
    Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..