ANNONS

Blivande eller nybliven förälder? Gör en kostnadsfri babykonsultation på LloydsApotek

/

Att vänta barn är stort. Är det dessutom det första barnet kan huvudet vara extra fullt av frågor. Vilka krämer och rengöringsprodukter kan jag använda till mitt barn? Vilka nappar kan mitt barn¬†använda? Kan en baby bli förkyld? Och vad gör man då? Amningspump, hur fungerar det?¬†

LloydsApotek erbjuder kostnadsfria babykonsultationer till alla nyblivna/blivande föräldrar. Här kan du ställa alla dina frågor du har om allt rör ditt blivande föräldraskap. De har goda kunskaper om baby och barn- och delar gärna med sig! De har även bra produkter som är med dig hela vägen, från graviditets- och ägglossningstest till barntandkräm och¬†fina plåster för små knän¬†som fått sitt första¬†skrubbsår.

Är du intresserad av en kostnadsfri babykonsultation där du i lugn och ro får ställa alla dina frågor?¬†¬†Ring för att boka tid hos ert närmaste LloydsApotek. Kontaktuppgifter hittar ni p嬆www.lloydsapotek.se¬†Läs även mer¬†här

28 september är det dax för LOPPIevent Babylove och där kommer även Lloyds att vara så att ni som ska dit kan då träffa dom. HÄR hittar ni all info om Babylove-eventet och biljetter hittar ni ¬†HÄR 🙂

image

I samarbete med Lloyds Apotek

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00