Storhandlat, bup-möte m.m

Idag har jag flaxar runt hela dagen. När barnen hade kommit iväg till skolan gjorde jag mitt träningspass – klockan 7.30 på morgonen gäsp. Det är tufft med dessa pass! Jag kämpar men har ingen kondis att snacka om så det är verkligen så tufft att jag ibland undrar vad jag gett mig in på…? Kommer jag att fixa detta? Och så fortsätter jag att kämpa så gott jag kan. Träningsvärken börjar ge med sig i alla fall 😀
Åkte och storhandlade på förmiddagen och därifrån vidare till ett bup-möte med Linnéa. Hon fortsätter med sitt kamp och det går sakta framåt. Efter mötet handlade vi lite till då Benny behövde en ny rygga bla.
Hem och fixa lite, käka middag och sen iväg att hämta hem Selina från kompis, köra lite grejer till Alice som var hos sin kompis och skulle sova över. Vidare hämta hem Oliver från sin kompis men väl framme bestämdes det att han skulle sova kvar 😉
Vi har tittat på Idol och jag har fått 2 favoriter,  Simon och Amanda. Martin är också grym. Har ni någon favorit i Idol?
Nu blir det sängläge och imorgon ska det röjas undan massa saker som inte används just nu och kan lika väl stå i källaren…

image

Sov gott – kram ‚ù§

  1. Jag hejar på Martin(då han är från Ärebro län =) ) Och Amanda är en stor favorit =)

  2. Linda skriver:

    Undrar bara hur ofta Tintin får gå på promenad? Eller blir det bara ut och göra behoven sen in igen? På tal om Idol så är det Simon och Martin som är bäst. Jag sa till min make innan vi började se på Idol att i år blir det en Man som vinner Och nu känns det som det blir Simon. Trevlig helg önskar jag er fina familj. Kram Linda.

    1. Det blir i alla fall 4 längre promenader + att han är mycket ute på tomten och leker m.m

  3. Emeli skriver:

    Hej. Förstår de som att du säljer lite loppis o även handlar. Jag bor nere i Mönsterås. Men jag är ute efter en galonoverall strl 80. Till pojk. Har du en sådan kontakta mig så kan vi kolla frakt mm. Även intresserad av skor till flicka. Snälla hör av dig till mig på min mejl.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..