Unga föräldrar på tv4 Play

 

Jag har börjat titta på serien Unga föräldrar. Jag har haft hela första säsongen att titta ikapp då igår 22/9 ¬†var premiär för säsong 2 på TV4 Play. Jag har hört en del om serien och blev nyfiken på att kika på den själv. Jag hade själv kunnat bli en ung förälder när jag blev gravid i 16-års ålder. Pga en hel massa påtryckningar gjorde jag till slut abort och även om jag har med åren förlikats med det så tänker jag ändå ibland hur det hade blivit för mig då.

Och av egen erfarenhet tror jag att det är tufft att vara ung och bli gravid just pga andras påtryckningar. Jag känner en del mammor som fick barn tidigt och har klarat av föräldrarrollen galant så bara för att man är ung och väljer att behålla barnet så behöver man inte vara en sämre förälder. Men jag tror att man får kämpa mycket mera då eftersom man inte kanske hunnit börja arbeta eller bo själv. Men de flesta fixar nog även den biten bara fint 🙂

image

Som sagt var s嬆började säsong två igår och idag passade jag p嬆 att titta på det när David sov och Lilja tittade på annat på tv:n.¬†För min del så älskar jag TV4 Play och¬†använder det ofta för att titta på olika program jag oftast missat annars. Perfekt¬†också när tv:n är upptagen¬†:-)

image

Låg skönt i soffan tills Lilja ville ha sällskap på golvet

image

Nackdelen med golvet var bara att Tintin trodde att det var busdags 😀

image

Barnprogram för Lilja och TV4 Play för mig – Toppen 😉

Jag gillar verkligen serien. Jag tycker att de unga föräldrarna i programmet gör ett bra jobb och jag påminns en del av hur det var själv när¬†jag fick mitt första barn.

HÄR kan¬†ni se på Unga föräldrar eller något annat program via TV4 Play 🙂

I samarbete med TV4 Play

 1. Stina skriver:

  Följer också unga föräldrar, då jag själv va ung när vi fick vårt första barn.
  Var 15 år när hon kom till världen, idag har vi tre barn tillsammans å hon äldsta ärredan 9 år:) helt underbart är de!
  Men som du skrev är omgivningens påtryckning å tyckande inte lätta alltid!!
  Jag gick tillbaka till skolan 19 dagar efter hon föddes å körde klart allt Så som jag skulle gick ut gymnasiet med toppbetyg å jobbar nu för fullt och utbildar mig igen under tiden ….
  Så vill man så funkar allt :)!!

 2. Lisa skriver:

  Jag har inte kollat på den serien, men ska nog kika tror jag 🙂
  Jag fick barn när jag var 19..
  Jag var visserligen inte ensamstående, men det var tufft ändå..
  Jag gick klart gymnasiet efter mammaledigheten och det var ett bra beslut..
  Nu är min dotter 12 1/2 och det är inget jag ångrar att jag fick barn tidigt, känns bra nu med facit i hand.. 🙂
  Som tur är hade jag mycket hjälp av min familj och dotterns farmor, det är jag tacksam för inte alla som har den förmånen tror jag.. :-/

  Starkt av dig Felicia att klara av allt det som ensamstående.. <3

 3. Jag fick Min första dotter som 17 åring & det var en stor prövning i mitt liv. Jag hade bara gått första året i gymnasiet när jag fick henne + att jag var ensamstående. Men vi fixade det , jag & min lilla tös. Jag fortsatte plugga när hon fyllde ett år & utbildade mig till diplomerad massör & usk . Jag jobbade även på morgonen innan skolan. Stolt som en tupp är jag att jag klarade det, även fast omgivningen trodde att jag skulle falla 🙂

 4. Louise skriver:

  Älskar tv4play…nu kollar jag visserligen bara på Hem till gården när jag har missat det om jag har skola eller jobb när det går. Tipp topp att kolla avsnitten på kvällen när barnen väl sover eller om de gör något annat.
  Bara synd att de måste ha premium på te.x det okända.

  Ha en fortsatt bra vecka.
  Kramar från Malmö.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..