ANNONS

En lugnare dag

/

Igår dagen började bra, ingen större stress och jag hade koll på läget med en del jobb som skulle hinnas med osv. David somnade och jag mös med Lilja i väntan på att hon skulle vila. Hade en hel del viktiga saker att ta itu med när de små sov. Så ringde mobilen. Linnéa hade friluftsdag med skolan och de var någonstans andra sidan Uppsala. Hon behövdes hämtas. Ja happ. Stressnivån höjdes direkt. Väcka David som hann sova typ 30 min och packa in barnen i bilen. Tillbaka hemma igen efter en dryga timme, med pigga barn. Jobba jobba mellan lek, skrik och matning. Och så fortsatte dagen….Barn skulle hämtas här och där, läxläsning varvat med matlagning. Luskamning och mera läxläsning. 10 koppar kaffe 😀 Behöver jag säga att jag somnade ovaggad!

Idag har jag inga större måsten hängandes över mig. Jag hade det då ett team skulle komma på eftermiddagen för ett nytt spännande projekt som jag ska snart berätta allt om 😉 Men sjukdomar kom ivägen. Ett nytt datum inbokad till nästa vecka. Så idag väljer jag att ta det så lugnt som möjligt! Helgen kommer ju att bli hektisk då vi imorgon drar till Ärebo och Älskade Ungar barnmässan.

Jag tvättar för fullt just nu för en sak slår aldrig fel…..Barnen kommer alltid ner med sina tvättkorgar när de är rågade och deras alla favoritkläder är smutsiga och då får jag plötsligt massor att tvätta på en gång och alla vill ju då ha sitt tvättat först så klart. Jag har miljoner gånger tjatat om att de får lov att komma ner tidigare med tvätten så slipper vi tjafsen. Och nej, jag tänker inte börja gå upp och hämta deras tvätt! Lite eget ansvar kan de få ha 😉

Idag har vi bara gosat och lekt på golvet. David är snabb på golvet och älskar att utforska världen. Och han älskar när man går ner till hans nivå och kryper efter honom 🙂

image

Här ligger jag på golvet för att fota honom och han kommer med full fart mot mig

image

Framme 🙂

image

image

När Lilja hade lekt klart satt hon sig i sin favoritstol 🙂

Nu sover de små och jag fortsätter med tvätten för att sen gå igenom föreläsningen jag ska hålla på mässan 😉

Kram ‚ô•

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00