Husdrömmar

Vi har länge haft våra små husdrömmar som en dag förhoppningsvis blir sanna. Vi närmar oss målet sakta sakta. Under tiden så tittar vi på kataloger och gör upp små planer. Nu sist beställde jag hem kataloger från Myresjöhus som jag har nu pläddrat i och gjort mina små planer i huvudet 🙂

myrsjohuskatalog

Stora drömmen är ju att helst kunna bygga ett helt nytt hus åt oss. Att bara välja det huset som passar oss bäst och låta Myresjöhus sköta allt annat jux.¬†De driver bygget och löser all kontakt med hantverkare, entreprenörer och leverantörer.¬†¬†Att flytta in i ett hus som ingen annan har bott i, vilken känsla det måste vara 🙂 När jag läser i katalogen¬† så tycker jag att det låter rätt smidigt att bygga hus på detta vis. Har någon av er gjort det??

image

Jag/vi har fastnat för Ekenäs som känns tillräckligt rymlig för oss. Och så snyggt hus dessutom! Jag gillar dess herrgårdskänsla och utseende och kan se en pampig infart framför mig. Ett garage vid sidan av och en gäststuga skulle göra det hela komplett 😀

Vad vore livet utan framtida drömmar och mål! Dröm er bort ni också och ta del av en massa härlig husinspiration & tips! Ni kan beställa deras katalog helt gratis här.

 1. Monica skriver:

  Vad man ofta inte tänker på när man funderar/ drömmer om att bygga nytt är att man har bara huset klart, man har ingen gräsmatta, trädgård, snygg infart, altan, huset ska målas så det är betydligt mer jobb än man tror.

 2. Hej, vi håller på att bygga hus just nu, jag beställde med kataloger från alla möjliga leverantörer men efter att jag läst på nätet och även hört från folk som bor i Myresjö och Älvsbyhus som fått problem efter antal år så bestämde vi oss för att gå till en lokal leverantör som hade total entreprenad.

  Vi pratade om våra planer med honom och han var kanon och vi fick ett fast pris som inte alls var mycket mer än vad ett myresjö hus skulle kosta, plus att vårt hus är större än vad vi hade fått med en stor leverantör….och nu har vi designat vårt hus själv så vi har fått det precis som vi vill ha det, plus att det är ett betong hus som kommer hålla i måååååånga år.

  Vi började bygga i slutet av Maj och ska flytta in runt 1 december.

  Lycka till med ert husbygge/drömmar men mitt tips är att kolla runt med andra leverantörer innan ni väljer myresjö eller någon annan som bygger på samma vis som dem.

  Hör av dej om du vill läsa om vårt bygge på min blogg

 3. :) skriver:

  Dock känns detta mer som reklam än en genuin tanke om att verkligen flytta och bygga hus. Kan du ärligt säga att den största meningen med detta inlägg är att ni drömmer om husbygget på riktigt, mer än att det är reklam? Jag menar inget illa med att ifrågasätta, men jag får en känsla av att detta inte är helt äkta och med tanke på all reklam som bloggarna rent allmänt smyger in blir man tyvärr skeptisk. 🙁

 4. Vi byggde vårt drömhus från grunden för 3år sedan. Västkuststugan hus. Sån underbar dröm! Men kolla runt massa olika hus typer först så ni är hundra på hur ni vill ha allt. Det är lätt att vara efterklok med vissa saker. Vi önskar tex. Att vi inte byggde större tvättstuga och även ett extra sovrum utöver dom fyra sovrum vi och barnen har. Gött med ett gästrum eller så.

 5. Ingela skriver:

  Härligt med drömmar!! Och håller man drömmarna vid liv inom sig tillräckligt mycket så brukar det manifesteras i verkligheten! Jag önskar er all lycka till och jag hoppas ni en dag flyttar in i ert drömhus!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..