Vi överlevde starten idag

Oj oj oj, vilken start på dagen…..jag blir så stressad i själen när bekvämligheter som att kunna spola vatten och toalett inte fungerar. Jag behöver min dusch på morgonen för att dagen ska fungera för mig. Jag blev stressad av den enorma tvätthögen som hade bildats efter en helg borta. Jag satt som på nålar i väntan på att barnen skulle börja tjata om att de behövde bajsa. Disken ska vi inte ens diskutera 😀 Jag kan nog lugnt påstå att ett liv på Farmen skulle nog inte vara nåt för mig 😀

Nåja….slambilen kom och spolade rent i rören strax efter kl. 13 och vi överlevde 😉

Igår hade vi en hektisk sista dag på mässan innan vi for hem i god tid innan mörkret föll. Mina fina vän Angelica kom med familjen sin och vi passade på att umgås så mycket vi bara hann med.

image

 

image

 

image

image

Ungarna lekte en hel del i legohavet och vi pratade en hel del med personalen 🙂

image

My Bliss har jag träffat tidigare och är jätteförtjust i deras kläder 🙂

image

Fina strumpor till David

image

Dojaj.se hade massa färgglatt fint som denna body David fick 🙂

Klockan 13 hade jag föreläsning och Madde kom strax innan det så vi hann babbla lite. Hon tog ett par jättefina foton på Thor och Linnéa ‚ô•

image

image

Även söndagens föreläsning gick bara bra även fast Älva och Lilja fick massa myror i baken och busade en massa runt mig 😀

image

Bild från lördagens föreläsning

image

igår gjorde Linnéa mig sällskap på scenen 😀

Vi sa hejdå till alla fantastiska Vip-bloggare och framförallt Therese, Anders och Sara som höll i mässan. De hade gjort ett bra jobb 🙂 Hungriga åkte vi först förbi butiken Mega och sen vidare till nåt lunchhak för mat. Vi kom hem till en överlycklig hund som utan någon som helst tvekan hade saknat oss ‚ô• Inte för att det hade gått nöd på honom men hade nog varit en lugn helg med ”bara” Kevin och Mli till sällskap 😉

 1. S skriver:

  Fina ni <3

  På bloggen har jag lagt ut fina gravidbilder som jag tagit själv hemma. In och inspireras av de fina gravidbilderna, enkla att själv ta hemma 🙂

  Kram S
  http://WWW.mammaprat.blogg.se

 2. Eva skriver:

  Å vad fin Linné är:)

 3. Det va så mysigt och hänga med er, hoppas vi kan få till en dejt snart igen! <3
  Saknar er redan!

  Kram <3

 4. Anna skriver:

  Vacker som en tavla är hon eran jänta 🙂 Jättefinbild på Thor också…..stilig pojke! Verkar som att helgen var lyckad 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..