Dag 3 i Marbella

Alltså denna resa är bara så grym! Jag är så innerligt glad över att jag åkte hit. Jag saknar familjen massor men vet att de har det bra och koncentrerar mig på att bara njuta och ha det så himla gött. Vi är ett så härligt gäng tjejer och en kille. Vi har kommit varandra nära och har dels djupa diskussioner och dels så skrattar vi massor. Mina nya vänner är som balsam för själen ‚ù§ Jag kommer att komma hem med massa nya krafter 🙂
Träningen är grymt bra. Jag har ont överallt men är också noga med att lyssna på kroppen och inte helt överanstränga mig. Det är verkligen jätteroligt att träna i grupp och att få testa på saker jag aldrig gjort förr. Yoga är skitroligt och även fast jag var jättetrött och hade ont överallt i morse så tog jag mig upp kl. 7 för att vara med på morgonyoga. Det var verkligen jätteskönt efteråt!
Nu har vi lite lugnt fram till kl. 11 när vi har dagens Tabata-pass så jag har passat på att gå igenom foton från igår 😉

 

Igår åkte vi upp till bergen för vandring ledd av Dennis. Det hade regnat hela natten och var fortfarande grått och fuktigt. Dimman låg tätt över berget och det var så vackert. Hade det varit klart väder ( bitvis kom solen fram under bilfärden ) så hade vi kunnat se ända bort till Gibraltar vilket säkert hade varit fantastiskt fint men jag tyckte att dimman gjorde bergen så där lite farligt mystiskt och så vackert 😉

image

Bilfärden uppåt var fantastisk

image

Glada gänget 🙂

image

Första etappen gick vi på en grusväg som sen byttes ut mot en smal stig uppför berget. Några av tjejerna var jättehöjdrädda men de kämpade på riktigt bra.

image

Tog en lunchpaus innan vi gick neråt igen

image

Lite bilder tagna utanför vår lägenhet

image

Och inne hos oss

image

Giggi är fantastiskt duktig på att laga mat och andra godsaker

image

Gårdagens middag avslutades med att vi alla berättade lite om oss själva. Efter några timmar hade vi gått laget runt och lärt känna varandra mera på djupet. Återigen – vilka fantastiska människor alla här är ‚ô•

Just ja, innan middagen hade vi en fotosession nere på stranden i solnedgången. Linda ville fota oss alla i olika, valfria yogaposéer , det var skitaroligt 🙂

image

Här testar jag göra ” clownen ”

Efter morgonens yoga fick vi Lindas goda gröna¬†smoothie

image

En annan yogaposé

image

Kram ‚ô•

 1. Ser underbart ut! Bodde utanför Marbella fram till i Jni då vi tyvärr lämnade Spanien pga jobb och nu bor i England. Är roligt att se dem gamla hemmatrakterna, saknar det massor! Var det La Concha ni var uppe på och vandrade? Tack för en bra blogg! Kram

 2. kinna skriver:

  Du är SÅ värd den här resan !!!!!

 3. Hej mörka
  Så underbart för dig med denna resa det är du verkligen värd och bra att du verkligen tar dig för det. Marbella är ju fantastiskt fint.
  Undrar just vem som passar barnen är det månntro din fantastiske man Peter
  Men har han mer hjälp eller? Ha det bra och kram på er allihop
  Hälsningar
  Birgitta från malmö

 4. Lena S skriver:

  Tack för fina bilder från Marbella. Ser ut som ni har det jättebra.Hälsa Hultsfreds tjejerna , fastän jag inte känner dem. Men vi bor på samma ort.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..