Personal shopping

Idag har vi inte tränat utan vi åkte iväg till Marbella och shoppingcentret La Canada. Inne på Zara hjälpte Giggi oss att hitta kläder som passar oss och hon är verkligen grymt duktig på att se vad man passar i. Jag litar 100% på hennes omdöme och köpte nästan allt hon tog fram åt mig 😉 Det var så roligt!
Vi åt sushi till lunch

image

image

image

Just ja, innan La Canada åkte vi till en stor marknad där jag köpte lite presenter med mig hem till barnen 😉
Kom hem och alla skyndade sig ut till solen förutom jag och Linda som åkte till Lidl för att handla lite matvaror m.m

image

Mysigaste människan ever ‚ù§
Nu väntar vi på att Dennis som guidade oss uppe i bergen ska komma och laga 5-rätters till oss, hur nice är inte det då 😉
Idag har jag sån träningsvärk på insidan av låren efter vattengympan. Jag har tiggt till oss en sista vattengympa-pass på lördag morgon innan vi åker hem 🙂

Linda är sån hejare på att göra filmer från vår resa som ni kan titta på
Tabata-pass har ni HÄR
Shopping har ni HÄR

  1. Annelie skriver:

    Va härligt ni verkat ha det!!! Jag har förmånen att få träffa Linda ibland då jag bor granne med hennes pappa och jag kan bara hålla med att hon är en helt underbar människa!! Jag beundrar hennes engagemang i allt hon gör! Det är aldrig något halvdant utan alltid 100%! Njut nu av er ”semester”!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..