En tur till Stockholm m.m

Igår åkte jag, Lilja och David till Stockholm på ett Pampers-event vi blivit inbjudna till. Pampers har lanserat en ny byxblöja som är ännu mjukare och har ännu bättre uppsugningsförmåga än tidigare.¬† Som vanligt så var det en del meck med att hitta en p-plats så jag parkerade en bra bit bort från eventet och kom ca 10 minuter sen. Som tur var så hade inte det börjat ännu mer än att folk satt och fikade 🙂 Madde hade svårare att hitta p-plats och blev lite mera sen men dök upp till slut med sin minsting 🙂

image

Rebecka och Tove från Alltförföraldrar mötte upp mig och vi plockade åt oss ”lite” tilltugg. Så mycket gott det fanns vilket var super då jag inte hann äta frukost innan jag lämnade hemmet 😉

image

Vi fick höra om den nya blöjan och Lofsan höll ett intressant föredrag. Hon är en inspirerande människa och har mycket bra tips om bla mammaträning 🙂

Hann prata lite med sköna Ann innan hon rusade vidare och jag och Madde hann umgås en kort stund innan hemgång.

image

Davids nya blöjor.

Det går runt förkylningar nu och Peter hade hemskt ont i sin hals hela helgen. Men han är av typen som ignorerar sjukdomar och kör på ändå….på gott och ont. Nu är det Victors tur att få flunsan. Han är hemma med halsont, huvudvärk och värk i kroppen. David börjar bli snorig igen och lite hes så vi får se hur det utvecklar sig där 🙁

I måndags förra veckan tyckte någon ( inga namn nämnda ) att min laddkabel till laptopen var god och sen dess har jag inte kunnat använda min dator. Beställde en ny kabel som skulle levereras inom 5 dagar. Än idag , dag 8, har jag inte sett röken av kabeln. Min irritation börjar växa nu. Igår försökte jag ringa till stället men det var lönlöst att tro att man skulle få svar. Mailade de men har fortfarande inte hört från de. Sa jag att jag börjar bli lätt irro nu? Har dessutom betalat redan också så jag har inte lust att köpa annanstans ifrån för att sen försöka få igen pengarna….

Hatar strul!

Nu ska jag gosa med Lilja

Kram ‚ô•

LOADING..