Dags för sjuklingar igen, julklänningar m.m

Nu sprider sig flunsan hos oss. Victor, Selina och¬† Thor har fått stanna hemma idag. Jag ogillar hösten när det är grått och rått ute och när alla sjukdomar kommer krypandes. Fast hösten är ju ändå vacker när solen skiner och man ser alla vackra färgerna 😉

Idag har vi haft en mysig hemmadag. Förutom en avstickare till Linnéas skola för utvecklingssamtal. Kevin kom hem tidigt idag så jag behövde bara ta med mig David vilket underlättade en hel del ‚ô•

image

David är alltid så glad ‚ô•

Jag har en ”tradition” att inför varje jul köpa nya julklänningar till tjejerna och nån fin skjorta/tröja till killarna. Så idag har jag kollat runt på nätet efter utbudet och hittat några fina, tänkbara plagg att beställa.

zalando6

Klänningarna är helt i Nellies och Älvas stil. Den mörkare röda funkar även till Alice och Selina och den klarröda skulle även Lilja kunna ha 🙂 Skjortbodyn ska David få! Gillar inte riktigt när de flesta skjortbodys är vita – så opraktiskt egentligen. Så fort jag sätter på småbarn någonting vitt så nog fasiken blir de smutsiga direkt 😀 Thor och Victor gillar skjortor och båda tyckte om just denna på bilden. Och kanske fixar jag en röd klänning till mig själv, denna är snygg så jag kanske kan överraska mig själv med färgglatt 😉

Just de här kläderna hittade jag HÄR

Linnéa och Jennifer¬†har en sida – MadLady – som de gillar så jag tittade runt lite där för att se utbudet.

madlady2

Hittade en hel del kläder som jag tror att tjejerna kan gilla men ska nog prata lite med de så jag inte köper ” grisen i säcken ”. Smink har jag tidigare beställt därifrån till Linnéa och kommer lätt att hitta det till julklappar då jag har bra koll på vad hon vill ha därifrån 🙂

Jag måste nog skriva en inköpslista tror jag, annars kommer jag bli helt gråhårig och senil innan julen är här….

Kram ‚ô•

 1. Marie skriver:

  Hej
  Härliga familjen! Kan ni inte göra ett videoinlägg eller ett vanligt textinlägg där ni svarar på allt man kan undra över i en stor familj kring jul som tex. hur mycket köper ni julklappar för per person? Hur mycket julmat blir det och vad kostar den? Köper barnen julklappar till varandra ? Vad brukar ni som föräldrar få blir det massa fint julpyssel och vad köper ni till varandra? Vad är viktigast för att det ska bli en så bra jul som möjligt något som absolut inte får fattas?

  Kram

 2. eva skriver:

  men gud vad du uppdaterar sällan. sååå irriterande

  1. Men ”lilla vännen”… Jag har faktiskt en familj med 13 barn att sköta också, varav flera sjuka just nu osv. Vad tror du går först för mig?

   1. eva skriver:

    jag fattar;)

   1. Stina skriver:

    Bra svar Mirka

 3. Stina skriver:

  ” avstickare till Linneas skola ”……. avstickare lät lite hårt, det är väl det viktigaste på jorden det med tanke på hennes ”sjukdom”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..