Jul igen igen med Just D

 

Visst kommer ni ihåg bandet Just D som var stora i början på nittiotalet? De hade bla en stor hit med jullåten Jul igen som spelas fortfarande under julen. Nu har dessa coola killar gjort en nu jullåt för första gången på ca 20 år som har en humoristisk julskildring med en satirisk undertoning. Jag är inte så mycket för hiphop men har alltid gillat Just D och deras nya låt ” Jul igen igen ” är faktiskt bra bra 🙂

wpid-wp-1448536857567.png

Jag, Alice och Benny tittar på Just D och alla tycker om låten som garanterat kommer att spelas hos oss under julen 🙂

I låten tar de bland annat upp Chokladasken Aladdin som ” chockerade” Sverige förra året när de tog bort trillingnöten och även körsbären. Vi köper alltid några askar Aladdin till jul , precis som våra föräldrar gjorde när vi var små, och har alla våra egna favoriter i asken. Peter är den i familjen som bara älskar Aladdin och skulle nog få dåndimpen om vi missade köpa en ask till jul 😀 Han var också den i familjen som led svårast av att trillingnöten försvann 😉 Jag har lite svårt för praliner i överlag och de få bitarna som jag tycker om snor jag åt mig så fort asken öppnas! Men en jul utan minst en ask Aladdin vore lite katastrof, den traditionen tillhör julen tycker jag 🙂

 

Jul igen igen hittar ni HÄR

  1. Jag gillar inte dom generellt men jag gillar den låten du beskriver, ”jul igen” den får mig att tänka på min älskade mamma när jag var yngre.

  2. Linda skriver:

    Goda nyheter! Jag läste för någon vecka sen att trillingnöten kommer tillbaka JIPPIIIIE säger jag och många andra kan jag tänka mig!!! Änskar er en trevlig helg och en mysig 1:a Advent. Ni är bäst!!! Julkram Linda.

  3. Tycker också låten är härlig och Aladdin ask är ett måste under julen! Ha en härlig dag ‚ô•

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..