Tävling – Uppesittarkväll med ATG

 

Jag har en ny trevlig tävling åt er i samarbete med ATG.

ATG tagit fram ett mysigt kit till uppesittarkvällen och nu kan en av er vinna detta kit som har ett värde på 300kr och innehåller:

Pepparkakor
Pepparkaksform
Tomteluva
Presentcheckar på ATG som du kanköpa en Harry för!
Chokladpraliner
Julmust
Tomteskum
Ljus
12305552_10154000668801996_1161790335_n
Tävlingsregler:
Berätta i en kommentar här under om ert bästa/mysigaste uppesittarkvälls-tips
Tävlingen avslutas 8/12-15¬† kl. 14.00!
 1. Julmustprovning! Vi brukar köpa några olika sorter julmust och göra blindtest tillsammans med skinkmacka. Det har kännts viktigt för mig att visa för barnen att julen inte handlar om alkohol, så därför började vi med denna tradition för många år sen . Sen blir det lite tv-häng o ibland bingolott, och oftast lite sistaminuteninslagningar av paket.

 2. Therese skriver:

  Mitt bästa uppesittarkvälls-mys är att förbereda inför julafton.
  När barnen lagt sig plockar jag fram alla paket (då det är tomten som kommer med dem på natten), fixar julstrumporna, samtidigt som jag kollar bingolottos uppesittarkväll och spelar 3 lotter.
  Jag försöker också lägga mig i bra tid så julafton kommer snabbare 🙂

 3. Nina skriver:

  Min mysigaste uppesittarkväll börjar direkt efter att middagen är bortplockad, då tar ungarna fram något kul familjespel och en skål med lite gotta..när ungarna hoppat i säng runt åtta så myser jag och gubben framför tv:n med årets första julmust och någon god macka och så sitter man och njuter av att fan man fixade julstöket, julbaket och klapparna även i år.

 4. Emelie skriver:

  när vi har uppesittarkväll så är hela familjen samlad och några spelar biongolotto, några spelar monopol och de andra sitter oftast och pratar. Vi brukar äta nybakat bröd med julskinka och senap, ibland äter vi tomtegröt också. Lite senare på kvällen äter vi lite julgodis.

 5. Malin skriver:

  Mitt bästa minne från uppesittarkvällarna är från när jag var yngre, när min pappa levde o vi alltid satt samlade hela familjen o spelade Bingolotto, åt god mat och hade massa mys med lite godis o innan Bingolotto började så klädde vi alltid granen:)
  Detta är något vi bestämt att vi vill he till vår dotter som i år firar sin första jul, vill att hon ska minnas uppesittarkvällarna som en mysig tid 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..