Gamla foton ‚ù§

Jag hittade några gamla foton som jag tänkte visa er 🙂
Någon gång när jag har mera tid ska jag gå igenom massa gamla foton så ni får se när våra större barn var små. Jag är katastrofalt dålig på att stoppa in foton i album, har alltid varit det tyvärr….Jag har minst 5st stora fotoalbum som står tomma i väntan på att jag ska få tummen ur baken. De har väntat i minst 10 år hittills 😀

image

70-tals kläder är ju…hmm…fina 😀

image

Jennifer och Benny ca 4-5 dagar gamla

image

Tänk att de är tonåringar nu

image

Sötnosarna ‚ù§

image

Så lik sig själv

image

Selina nyfödd ‚ù§

image

Kevin och Linnéa ‚ù§

image

Kevin – visst är Victor lik honom 😉

image

Julen 2002 – Kevin, Linnéa och Daniel ‚ù§

Jag kom inte iväg till Bildemo idag, Thor har varit för dålig. Nya tag imorgon…

Kram ‚ù§

  1. Så kul med gamla kort! Jag tycker dessa album som man stoppar i kort är rätt dåliga. De första åren med barnen var jag rätt ”duktig” ändå, men dessa är nu sönder i plastpappret bakom bilden. Så mer än 10 år klarade inte våra album iaf… Nu beställer jag hela fotoböcker. Då kan ingen ta ut några bilder iaf. Men det tar grymt mycket tid att skapa…

    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..