Bajssjuka m.m

Idag slutade barnen redan klockan 10 och de flesta kom direkt hem. Jennifer åkte till stan med en kompis. Vi mös med en film och jag färgade Linnéas hår så nu är hon brunhårig igen 😉

image

Och vacker som alltid ‚ù§

Och lagom så här några dagar före julafton har vi nu 2 små barn som är bajssjuka. David sov till klockan 10 i morse och vaknade med världens mysigaste laddning i blöjan. Som var typ överallt. Luktade apa. Han mår bra för övrigt men har bajsat löst 4 gånger till under dagen. På eftermiddagen började även Lilja bajsa löst. Jag hoppas att det stannar där utan att bli värre. De mår bra för övrigt i alla fall 😉

image

Sötnöten ‚ù§

Jag och Linnéa åkte iväg en snabbis till Gränby ikväll och handlade några oplanerade sistaminuten julklappar. Imorgon ( idag då klockan är över midnatt)  ska vi fira Älva som fyller år. Bara oss själva imellan.  Älva vill inte ha tårta utan glass med chokladsås, banan och smarties i och självklart ska hon få det 🙂

Igår var barnen ute och lekte i sin koja ute i ”kohagen ”. Senare kliade Älva sig bakom örat och det visade sig vara en fästing som knatade runt där. En fästing! I bloody december liksom! Och idag när jag gosade med Tintin i soffan såg jag en jäkel som kröp på honom med! Inte bara positivt med att vädret är så varmt…

Godnatt alla fina ‚ù§

 1. Åh fy f—-n! Ja det klart dom där äckliga krypen har ju förstås inte frysit ihjäl än!
  Jag fick i höstas Borrelia efter att lyckats haft en fästing på mig som jag missade.
  Tro mig numera vill jag knappt ens gå ut i skogen längre med risk att få det igen. Jag har sovit mig igenom 3 månader och haft värk i nacken, axlarna och ryggen. Somnade på jobbet, somnade i soffan eller var tvungen att ligga ner för värk i kroppen. Jag som är en iller i vanliga fall och inte kan ligga stilla och glo. Kill the bastards!

  1. Men usch vad jobbigt! Otäcka kryp! Har en bekant som också hittat på sin hund nu i december, känns heltokigt ju!

 2. Här började äldsta dottern att kräkas igår kväll…
  Jag hoppas att vi andra klarar oss!
  Inte kul två dagar innan jul!

 3. Hej !
  Det där otrevliga krypen överlever allt! När vi förra vintern ( som inte var så kall) hittade jag en som kröp runt på våran vovve som tyvärr av ålder inte finns längre, och det var i Mars tror jag ?
  Hälsningar Birgitta o tack för bra blogg och Youtube klipp

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..