Julmusik måste man ju ha nu :-)

Vi är riktiga suckers för julmusik. Under julveckan spelas det övervägande julmusik hos oss och det går bara inte att julpyssla utan musiken på 🙂 För några dagar sedan frågade jag Peter var alla våra julskivor är och han skrattade gott åt mig. ” Du får använda Spotify 😀 ” Jag är nog den enda i familjen som typ aldrig använt Spotify men nu var det dags att bekanta sig med den! Och se vilken utbud som finns där.

image

Nu lyssnar jag på Absolut Christmas för hela slanten – love it 🙂 Älskar blandningen av låtarna!

image

På med julmusiken och sen starta julbaket. Barnen började sjunga med direkt när de hörde musiken 😀

image

Eller nu ska vi först och främst göra julgodis¬† 🙂

 

image

I samarbete med Absolut Christmas vill jag tipsa om just den spellistan som är fullspäckad med julmusik och finns¬†tillgänglig på Spotify.

här hittar ni den 😉

 

LOADING..