Tjohej

Jag är trött, sliten och fylld av glädje efter kryssningen med 10 härliga tjejer. Som vi har skrattat tillsammans 🙂 Men mer om det i morgon…. Kom hem till ett kramkalas och soffmys som byttes ut mot att 4 barn blev sjuka en efter en….

Nu ska jag försöka få lite välbehövlig sömn 😉

P.S: Ni som följer min blogg kommer kanske ihåg att jag fixade håret hos Rapunzel i Stockholm före jul. Nu har jag släppt ett klipp från frisörbesöket på min youtube-kanal. Jag tycker verkligen att ni ska titta om ni är intresserade av att göra hårförlängning för här får ni se hur det går till. Jag har förlängt mitt hår några gånger dom senaste åren och jag vet att resultatet inte alltid blir lika bra, det berättar jag även om i filmen.
Hur tycker ni att resultatet blev den här gången? Kommentera gärna på youtube!

 1. Du blev så fin, passar jättebra i det långa håret, och så verkligt det ser ut och vilka underbara lockar 🙂 så där skulle jag vilja ha det också.
  kram o krya på er ALLA <3

 2. Karin skriver:

  Jag vill bara poängtera att jag själv är frisör till yrket:))

 3. Karin skriver:

  Handen på ‚ù§Ô∏èLängden du fick ja vad ska man säga 🙂 inget fel men drar ner anletsdragen ditt ansikte blir långsmalt , så jag håller helt på den kortare sportiga tuffare coola Mirka ! Förstår inte att frisörer över vårt land envisas med att alla passar i långt hår! Kram

 4. inger skriver:

  Tycker nog att du ska lite kortare hår,ser yngre ut då.

 5. Sara skriver:

  Tänk va ni s.k B-kändisar får mycket presenter och dylikt, ja du hör jag är avis, haha! Du blev jättefin fast jag gillade ditt kortare hår bättre. Passade din ålder bättre. Men smaken är ju som baken…
  Hoppas du kommer att trivas bra i ditt nya hår.
  Jag gråter varje gång jag läser din stora dotters blogg, hoppas innerligt att hon blir bättre snart.Låter ju verkligen allvarligt med henne. Ta dig oftare mamma-dotter tid tillsammans, hon verkade ju gilla det. Stor kram till dig

  1. Lina S skriver:

   Ett varmt hjärta klappar.. <3

   1. Lina S skriver:

    Mitt inlägg gällde Sara… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..