ANNONS

Äntligen sa Nellie

/

Äntligen mamma får vi gå till förskolan igen! Så sa Nellie i morse och Älva stämde i det. De har varit hemma i en och halv vecka och har verkligen längtat efter sina kompisar. Så i morse var det pigga och glada tjejer som kom iväg till förskolan 🙂 Det märks på Lilja att hon saknar sina syskon på dagarna. Mamma och David är inte riktigt lika roliga hur vi än försöker 😀 Jag hade väl tänkt att söka en dagisplats åt Lilja nu till vårterminen men det blev aldrig av med det i höstas och de har ändå fullt i tjejernas förskola så det får bli till hösten. Då fyller Lilja 3 år så det blir ganska lagom 🙂

Jag har fått jättemånga frågor om mina ögonbryn som jag är så nöjd med. Jag valde salongen efter att ha sett några vänners ögonbryn gjorda på den salongen. Jag ville verkligen se resultatet personligen innan jag vågade göra mina egna bryn 🙂

Nu har jag släppt en film på min Youtube-kanal från när jag var på Stockholm Beauty¬†Center första gången och gjorde brynen 😉

Kram ‚ù§

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00