Allt suger just nu :-(

Tack för alla krya på-tankar ni skickar ‚ù§Ô∏è

Idag har jag mått skit. Jag är så trött på att må skit! Feber och konstant huvudvärk har varit mitt sällskap idag. Droppen blev ett tråkigt besked för en timme sedan. Jag bröt ihop. Min kära kära morfar har ramlat och kommer troligen inte att vakna igen. Det gör så ont i hjärtat just nu 🙁 Och är jobbigt att inte kunna åka till honom med min familj nu när jag är sjuk. Jag måste bli frisk så jag kan åka. 

 

 
Älskade morfar, du fyller mina tankar ‚ù§Ô∏è

 1. Lena skriver:

  Krya på dig kära Mirka. Hoppas du snabbt blir frisk. Hörde att din mamma är hos din morfar. Hon har ringt min pappa och meddelat honom. Jag är på väg till pappa nu för att se om han hört något mer och se hur han tagit beskedet. Atte är en stark krutgubbe och jag hoppas han klarar detta med. Styrkekramar till dig <3

 2. Cleo skriver:

  Hoppas verkligen att du blir snabbt frisk så du får åka och krama om din morfar.. <3

 3. Jenny skriver:

  Jag hoppas att du kryar på dig både för din egen och för din morfars skull <3

 4. Sofia skriver:

  Tänker på er <3

 5. Nej va tråkigt Mirka! Hoppas verkligen att du blir snabbt frisk så du får åka och krama om din morfar!
  Krya på dig! Kram Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..