Mattips och relationssnack

Jag har inte hunnit kika in här på hela dagen som jag hade tänkt göra men nu så, nu är det lugnt i stugan och jag har precis vaknat efter ett par timmars sömn i soffan. Jag slocknade som en klubbad säl så fort småbarnen hade lagt sig 🙂

Idag har jag bokat biljett till Finland. Åker dit nästa torsdag för att tillbringa några dagar med min mamma och mormor. Även min syrra är där då. Min mormor är ganska dement numera och klarar sig inte helt själv längre så mamma kommer att finnas där för henne tills vidare. 

Jag skulle tipsa er om gårdagens goda middag 🙂 Det blev en kasslergratäng med smak av pizza, en enkel och verkligen jättegod rätt!

 

  
 
Receptet hittade jag HÄR hos Jenny 🙂

Jag har fått lite ny inspiration till att ge matlagningen en extrachans. Som ni vet så har jag aldrig gillat matlagning och min fantasi inom matlagning är lika med noll. Men jag måste medge att det är lite roligare när man har lagat någonting nytt som alla tyckte mycket om. Intresset för att hitta och testa flera nya rätter har väckts hos mig så jag hänger på den vågen medans den varar 😉

Idag har det kommit ut ett nytt Youtube-klipp igen. I den har vi lite relationssnack.

Kram ❤️

 1. L skriver:

  Jag tyckte så mycket om er film om relationer. Älskar att folk inte bara ger upp och tror att gräset är grönare på andra sidan.

  Har ni varit otrogna mot varandra någon gång?

 2. Hur kommer det sig att ni sover i vardagsrummet när ni har ett stort hus?
  Vardagsrummet känns mycket mindre så, får ni alla plats? 🙂

  1. För att huset är inte stort nog för att ha ett sovrum till oss 😀

 3. Hur kommer det sig att ni sover i vardagsrummet när ni har ett stort hus?
  Vardagsrummet känns mycket mindre så, får ni alla plats? 🙂

 4. En himla bra liten film, det känns bra att det finns familjer som kämpar på och inte bara går ifrån, tror mycket på prat mellan partner samt mycket ömhet till varandra, Men Ni är bara för härliga hela familjen och doggen. Ha en bra helg och förhoppning om SOL..

 5. Cecilia skriver:

  Ni har så härlig familj!!:) Fint att se kärleken mellan du och din man! Jag är själv från Finland och har 17 syskon så jag vet hur det är att växa upp i storfamilj..det är rörigt och härligt! Jag har bara fina minnen från min barndom! Nu är alla syskon vuxna och de flesta har bildat familj, ett syskon dog i en olycka som vuxen..men vi har det otroligt fint tillsammans, det är en rikedom!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..