Mattips och relationssnack

Jag har inte hunnit kika in här på hela dagen som jag hade tänkt göra men nu så, nu är det lugnt i stugan och jag har precis vaknat efter ett par timmars sömn i soffan. Jag slocknade som en klubbad säl så fort småbarnen hade lagt sig 🙂

Idag har jag bokat biljett till Finland. Åker dit nästa torsdag för att tillbringa några dagar med min mamma och mormor. Även min syrra är där då. Min mormor är ganska dement numera och klarar sig inte helt själv längre så mamma kommer att finnas där för henne tills vidare. 

Jag skulle tipsa er om gårdagens goda middag 🙂 Det blev en kasslergratäng med smak av pizza, en enkel och verkligen jättegod rätt!

   
 
Receptet hittade jag HÄR hos Jenny 🙂

Jag har fått lite ny inspiration till att ge matlagningen en extrachans. Som ni vet så har jag aldrig gillat matlagning och min fantasi inom matlagning är lika med noll. Men jag måste medge att det är lite roligare när man har lagat någonting nytt som alla tyckte mycket om. Intresset för att hitta och testa flera nya rätter har väckts hos mig så jag hänger på den vågen medans den varar 😉

Idag har det kommit ut ett nytt Youtube-klipp igen. I den har vi lite relationssnack.

Kram ❤️

  1. Använder mig också av Jennys mat blogg nu som då! Ibland har man inga idéer själv. Ett tips är att börja med veckomatsedel, vi har börjat med det och handlandet går mycket smidigare när man planerar före och vet vad man ska köpa. Sedan får barnen turvis komma med önskemål.

  2. Ni har så härlig familj!!:) Fint att se kärleken mellan du och din man! Jag är själv från Finland och har 17 syskon så jag vet hur det är att växa upp i storfamilj..det är rörigt och härligt! Jag har bara fina minnen från min barndom! Nu är alla syskon vuxna och de flesta har bildat familj, ett syskon dog i en olycka som vuxen..men vi har det otroligt fint tillsammans, det är en rikedom!!

  3. En himla bra liten film, det känns bra att det finns familjer som kämpar på och inte bara går ifrån, tror mycket på prat mellan partner samt mycket ömhet till varandra, Men Ni är bara för härliga hela familjen och doggen. Ha en bra helg och förhoppning om SOL..

  4. Jag tyckte så mycket om er film om relationer. Älskar att folk inte bara ger upp och tror att gräset är grönare på andra sidan.

    Har ni varit otrogna mot varandra någon gång?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..