Fyllda munkar

Idag har vi bakat någonting så gott som fyllda munkar och vanliga donuts 🙂

Jag hittade tyvärr inte receptet som jag brukar använda och tyckte inte riktigt om receptet jag använde idag ( Leilas ). Och enligt receptet skulle man göra 14 st munkar och eftersom jag aldrig gjort fyllda munkar förr så följde jag receptet till punkt. Våra 14 munkar blev megastora och hann då inte bli riktigt klara i mitten 🙁 Men men, nu vet jag bättre till nästa gång 😉

Vi fyllde hälften av munkarna med egengjord äppel”mos” och hälften med nutella. 

 

  
 
 
 
 
Vad gör ni idag 😉

Kram ❤️

  

 1. Härligt!
  Jag brukar göra med vanligt bullarecept, de blir goda. Har en gång provat ett recept m bakpulver, men blev inte bra.
  Jag har förut sockrat allt direkt vid friteringen, men nuförtiden kan jag lämna en del osockrade, (de som ska frysas.) Mycket enklare vid friteringen då. Sen ljummar jag upp dem och sockrar inför varje fikatillfälle.

 2. Irene skriver:

  Wow duktig du är!

 3. Sara skriver:

  Oj va duktig du är !! Minns att min mamma gjorde sådana på en vedeldad spis i sommarstugan när vi var små. Har dock aldrig vågat mig på det själv !

 4. Anne skriver:

  ”Fega Fia” här har aldrig vågat göra några munkar… Måste fasen tuffa till mig.. Kör du med termometer? Fyller du munkarna innan eller efter fritering? Måste hitta något glutenfritt recept som funkar..

  1. De är inte svåra att göra men tar lite tid dock 😉 Jag fyllde de innan fritering och använde termometer 🙂

   1. Anne skriver:

    Tack för svar Mirka! Lycka till med Finlandsresan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..