ANNONS

Hjälp mig lite nu, nytt klipp m.m

/

Om ett par veckor ( 18-20 mars ) åker vi återigen till den härliga barnmässan i Karlstad. Jag behöver akut hitta en syskonvagn att ha med dit och har hittat två olika som intresserar mig mest. Nu vill jag höra ris och ros från er som har/har haft nån av vagnarna 🙂

Vagn 1:

 

 
Gillar denna vagn som verkar vara lätt och smidig och går att ha som en enkelvagn med en sidokorg 🙂

Vagn 2:

 

 
Vi har haft en baby jogger singelvagn som jag tyckte mycket om därför är även denna vagn av intresse 🙂

Vad har ni för erfarenheter av dessa vagnar? 

Oftast vill inte Lilja åka vagn men lite behov lär vi ha av en syskonvagn i alla fall  till sommaren vid långpromenader och olika utflykter. 

Idag har vi lagt ut ett nytt klipp från vår första säsong i Familjen Annorlunda. När Peter åker och handlar själv med alla barnen 🙂 Jag älskar att se tillbaka, så små barnen var där 🙂 Nellie frågar hela tiden om var hon är och förväxlar sig med Selina 😀 Och Thor då…. Så liten han var där ‚ù§Ô∏è


Idag kom alla barnen iväg till skola och förskola halleluja . Vissa såg framemot det mer än andra 🙂 Jag har mest roat Lilja och David med legobygge m.m Att hänga tvätt med David i hasorna är en prövning då han gillar att riva ner allt jag hänger upp. Har kommit på att om jag går och startar dammsugaren så släpper han allt annat för att skynda sig till dammsugaren så funkar inget annat tar man till dammsugar-tricket 😀

På torsdag åker jag till Finland och har en del att stå i innan dess. Har även ett par utvecklingssamtal att se framemot denna vecka… 

Och bara för att jag gnällde om finnen som lyser på min haka så tror jag att den tog illa vid sig och vill ge igen. För nu har jag en till redig jävel på gång! En…okej… Men två?!? 

Kram på er ‚ù§Ô∏è

17
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00