Ett nytt återklipp på Youtube

Nu finns det ett nytt återklipp på min Youtube-kanal från vår första säsong. Jag kommer ihåg att det här klippet gav mig så mycket skit då! Jag kommer också ihåg vilken jobbig inspelningsdag vi hade. Det var kallt i luften och barnen var precis på väg att bli bättre från förkylningar. Vi var där i timmar vilket inte var så roande i längden i den kylan. 

Till slut efter 2-3 timmars filmande var jag irriterad på alla. Teamet som ville få barnen i vattnet, Peter som gick i vattnet fast jag stått i över en timme och sagt nej till barnen, Peter som försvann i en fiskevärld och lät mig själv handskas med alla små barn och barnen som inte ville lyssna. Gravidhormoner på det 😀 Nej, den dagen tog tålamodet slut till slut 🙁 

Under vår första säsong visste vi inte riktigt hur mycket krav man kunde ställa. Vi lärde ett och annat och blev benhårda till andra säsongerna. Vi lärde oss att säga nej på skarpen om något kändes fel och höll benhårt på det därefter. 

Under de 5 säsongerna vi varit med har vi haft ett gäng med olika filmteam och flera gånger har de, bakom våra rygg försökt skapa kaos och få barnen göra sånt de inte vanligtvis gör. Lika många gånger har antingen jag eller Peter skällt på teamet. Det är inte okej, framförallt mot barnen att göra så ! Bara för att få ” bra tv ”… 

Tur att inspelningarna var mestadels bara roliga och vi har verkligen gillat alla de vi jobbat med genom åren trots lite skäll hit och dit 😀 Fina killar varenda en 🙂


Kram ❤️

  1. Lee skriver:

   Och så lite trallig och rolig musik på det; seeeee så roliga barnen är när de inte lyssnar på mamma! Riktigt elakt klippt med musiken, nu har jag ju inga barn men man kan ju bli frustrerad på andra saker och vuxna människor som inte lyssnar till exempel. Du ska inte ha skit, du verkar vara en underbar och helt normal mamma fast ändå väldigt speciell med så många barn! Kärlek till er.

  2. Annie skriver:

   Underbart att se att du också är mänsklig! Alla tappar vi tålamodet ibland! Stor kram!

   1. Tänkte skriva samma sak. Såna gånger är inget man är stolt över direkt men jag tror inte att barnen tar skada då de får ordentligt med kärlek däremellan.

  3. Titt skriver:

   Varför skulle nu få skit. En helt vanlig familj som säger och gör helt vanliga saker Jag minns det med glädje för du är inte konstlad på nåt sätt. Helt vanlig i både ord och handling

  4. Britta skriver:

   ……..Ljudet är borta,tror inte jag har ”ljudfel”.. ?

  5. Madde skriver:

   Jag kommer ihåg när någon av era barn skulle döpas.. Oj vad oförskämda och bortskämda någon av barnen var med servitrisen. När servitrisen frågade om maten smakade bra så sa en av barnen ”det smakade skit”. Var det filmteamet som sagt till barnet att säga så?

   1. Nina skriver:

    Madde, jag tror barnen är varken oförskämda eller bortskämda..ibland gör barn saker utan att tänka sig för av rent oförstånd (dom menar inget illa). Men din kommentar visar på att en del stannar kvar i barnstadiets oförstånd för du menar väl inte att såra någon va?

    1. Madde skriver:

     Det var hemskt att höra ett av barnen svara på det sättet och det står jag för. Hade skämts ihjäl om mina barn sagt så.

     1. Gäller säkert de flesta föräldrar flestaföräldrar och såna tillfällen minns man utan att någon påminner en. Ingen lär sina barn att vara oartiga men det är sånt som kan hända även i de bästa familjerna.

     1. Anna skriver:

      Madde….jag skulle skämmas ihjäl för min dotter att lämna såna kommentarer. Du har inga barn va?

  Kommentera inlägget

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

  LOADING..