Vinnare – BARNmässan

 

De¬†två som har vunnit 2st fribiljetter var till BARNmässan i Karlstad är:

Lina

Hej Mirka,

Det är tolfte året barnmässan ordnas i Karlstad.

Jag vill vinna för att jag efter mycket om och men äntligen är gravid.¬† Jag skulle ta med mig min mamma som längtar enormt efter att bli mormor. Då skulle jag och blivande mormor kunna gå och drömma om och shoppa till den efterlängtade skatten i magen!

Tack för en rolig blogg och att du delar med dig av ditt liv.

Marika

Hejsan! De är för 12:e gången barnmässan anordnas

:)

Jag hade jätte gärna velat vinna 2 stycken biljetter till barnmässan så jag hade kunnat bjudit med mig min moster som bor i Karlstad. Jag själv bor i Dalarna men de blir liksom av att vi ses så mkt ändå! Hon har under min uppväxt varit som min andra mamma och de hade varit så kul om jag hade kunnat överraska henne med detta! Jag har aldrig varit på någon barnmässan förut och inte den i Karlstad heller för den delen men jag har hört så mycket BRA om den!!
:)
¬† Vore så kul om man kunde tagit en roadtrip till henne och överraskat henne jag och min dotter (6månader) Och haft en mysig helg tillsammans.

Ha de så bra och hoppas på goda chanser att vinna!
:)

/Marika

Maila mig era namn ( för och efternamn ): tolvbarnsmamman@hotmail.com

Era namn kommer att stå på en lista i entren ( så ni får inga biljetter innan ) 🙂

Ses där 🙂

  1. Marika skriver:

    Åååh va glad jag blir!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..