ANNONS

Jag, kaffe och Marabou

/

Och så sitter jag igen här, ensam vaken med tv:n som sällskap. Passar på att mysa med en kopp kaffe och en bit choklad. 

 

 
Choklad är min stora last, speciellt en kort period varje månad 😀

Jag har bett barnen ta ner tvätten så att jag hinner tvätta de innan vi åker till Karlstad på torsdag och det blev överfullt i tvätthögen. Så jag har tvättat som en tok idag. På tomten har vi en del is kvar, en del vattenpölar och en massa geggamoja. Jätteroligt att leka i tyckte några av barnen som hade även Tintin med i leken. Så idag har jag även fått en del leriga kläder att tvätta plus handdukar efter att ha fått duscha av hunden och barn 😉

Och Lilja då! Hon är snabb som en vessla när det kommer till att göra hyss. I morse var hon i Nellies och Älvad rum och lekte…trodde jag dårå. Senare när jag går in i det rummet hittar jag hårtussar lite här och där. Lilja hade visst ”lekt” frisör i morse 😀 

Igår medans vi tog hand om köket efter middagen gick hon och lekte med David i släptåget…trodde vi. När jag var klar i köket skulle jag kolla vad de gjorde och ser då att David är i tvättstugan. Eftersom den lilla rackaren älskar att ”leka” med tvättmaskinen ville jag ta ut honom ur tvättstugan… Kommer in där och hittar Lilja sittandes i en låg tvättkorg och hon är täckt med Helosan-salva! Håret, magen armarna och halva benen. Den gröna tvättkorgen var delvis vit. David stod utanför korgen och hade världens fest med salva. 

Behöver jag säga att mina gråa hårstrån har fått nya polare 😀 ;-De

 

 
Nu kom Nellie som vaknat och ville gosa i soffan med mig. För typ 2 min sedan såg hon ut så här. Nu sover hon igen. Snabba vändningar 😀

Selina bakade chokladmuffins efter maten och det blev gott som vanligt 🙂

Nu håller jag på att somnar så lika bra att bädda ner sig 

Kram ❤️

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00