Vår i luften

Idag har vi haft en blå himmel och sol, en dag som verkligen väckt mina vårkänslor till liv 🙂 Jag har tvättat massor för att få bort allt innan vi åker till Karlstad. Snart kan jag äntligen flytta tvättställningen ut vilket jag ser framemot. Det är något speciellt med tvätt som får torka ute tycker jag 🙂

Solen väckte även min träningslust som har legat nere sen vår sjukdomsperiod började i slutet på januari. Jag började så duktigt i början på året men sen kom magsjuka och en jobbig influensa ivägen. 

Nu har jag dock fått ny energi och efter barnmässan kör jag igång igen! Har tagit fram kläderna m.m så jag är redo.

 

 
Tittade tillbaka på foton från träningsresan i Marbella i november och längtar tillbaka dit.

 

 
Vi var ett sånt härligt gäng och resan var bland det roligaste jag gjort ‚ù§Ô∏è

 

 
Det är peppande att se på foton från träningsresan 🙂

Och jag längtar till min nästa träningsresa.

I morgon har jag en del att stå i. Det ska packas medans barnen är i skolan och fixa lite annat innan Peter kommer hem för då drar vi direkt. Kevin och Mli stannar hemma med Tintin och de njuter nog av att få ha huset för sig själva hela helgen 🙂

Barnen är helt uppspelta över att det äntligen är dags för   Barnmässan ! Att få träffa Linda och hennes goa familj. Ann Söderlund som vi alla älskar. Sean Banan som kommer dit på söndag osv. Jag ser också framemot en stor kramkalas med Giggi och Carl som var med på Tabata boost trippen 🙂

Det kommer bli en härlig helg! 

Godnatt ❤️

 1. Kul med Barnmässan och att åka dit med (typ) hela familjen. Jag har varje år tänkt att åka dit, men lyckas vara upptagen varje gång…
  Visst är det underbart att våren är här på riktigt!! Vi njuter ute så mycket det bara går! Idag har vi bara ätit frukost och kvällsmat inne, resterande har vi ätit ute på en filt. Så otroligt härligt med varm sol!!

  Ha det så trevligt på Barnmässan!
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 2. Lisa skriver:

  Vilka fina träningskläder!
  Var har du köpt dom?
  Ha det så kul på mässan.. 🙂

 3. Åh det ser helt fantastiskt ut med en träningsresa! Snacka om att kunna lägga ner 100% fokus på träning. Har ju precis själv börjat träna hemma. Funkar riktigt bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..