ANNONS

Kryssning, London och bil

/

Sitter här i soffan igen efter en powernap. 

Dagarna bara flyger iväg och just nu önskar jag att det fanns flera timmar på ett dygn. Om mera värmande solsken skulle vara skönt när man nu håller på och önskar sig saker 😉 

Jag har inte hunnit gå igenom alla bilder från helgen ännu men det kommer…

Idag har jag i alla fall bokat en efterlängtad kryssning för familjen! Barnen har tjatat sen i höstas om att det var länge sedan vi var på en kryssning så vi bestämde oss för att överraska barnen inför sommaren. Kollade runt på massa olika kryssningar och föll för Tallink Silja och deras resa till Helsingfors. Extraroligt då jag inte varit där sen jag var liten 😉 

 

 
Vi åker i maj och eftersom man är i Helsingfors över dagen skulle jag behöva tips om vad man kan hitta på där under dagen 😉 😉  

Jag har även roat mig med att kolla på weekendresa till London. Har lovat Linnea och Jennifer att vi ska dit innan sommaren 🙂  Tittade på olika flyg och det lär bli så att vi åker en torsdagkväll och kommer hem söndagkväll. Vet att jag frågade er om tips på boende inne i London sist när jag skulle dit och behöver samma hjälp igen ‚ù§Ô∏è Jag har kollat runt lite på nätet men det finns ju såå många hotell att välja mellan att jag blir alldeles snurrig 😀 Vill bo relativt centralt eller så att det är enkelt att ta bussen in som vi gjorde sist. Billigt boende helst med Wi-Fi och inkl. Frukost. 

Jag letar även efter en ny ( begagnad ) bil till mig. Och vill ha ett annat märke än Chevrolet transport 😉 Gärna en som är lite mera soppasnål. En 7-sittsig, automat och inte äldre än 05:a ( runt 05-08 ). Vad har ni för erfarenheter på bilar som passar mina önskemål?? 

Jag kollar på blocket och ser att det är mest Chrysler Voyager som säljs…? Är de så dåliga eller…? 

Tänka sig att det är påsk snart! Vi har påskpysslat och lär göra mera innan påsken är slut. Linnea har planer på att baka nåt ” påskigt ” och påskägg till barnen ska inhandlas. 

Vad ska ni hitta på för skoj till påsk? 

 

 
Kram ❤️

51
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00