Samtal, fika och pyssel-klipp

Sitter och ser/ lyssnar på 22-nyheterna där det just nu pratas om det hemska terrordådet i Bryssel. Jag blir så illa berörd av detta och lider verkligen med alla som på något vis blev drabbade ‚ù§Ô∏è 

Jag kan bara inte förstå hur dessa självmordsbombare kan bli hjärntvättade till det de gör!? 
I morse var jag på utvecklingssamtal med Linnea. Gillar hennes skola men det är konstigt att de inte har p-platser för besökande. De platserna som finns kräver en speciel tillstånd. Tidigare har jag parkerat längre bort på nån företags ”endast kunder”-parkering men idag orkade jag inte leta efter p-plats längre bort utan trotsade och parkerade vid skolan ändå fast jag inte hade tillstånd. 

Efter samtalet åkte jag till Carola för en fika medans Linnea var på ett annat möte. Alltid lika mysigt att träffa Carola ‚ù§Ô∏è

Resten av dagen har bara lunkat på som vanligt. Städa lite, hänga tvätt, laga middag, hämta barn från kompisar osv. Precis som det ska vara 😉

Tack för era tips, uppskattar verkligen de ‚ù§Ô∏è

Idag har jag släppt ett nytt klipp där vi pysslar inför påsken 🙂

Jag önskar att jag hade lika mycket fantasi som barnen har! De är väldigt kreativa i sitt skapande 🙂

Kram och sov gott ❤️

 1. Vilket lugn det var runt bordet, Ni verkar att ha haft riktigt trevligt påskpyssel. önskar Er en Glad Påsk !! Hälsn från Upplands Väsby

 2. Karin skriver:

  Vilken härlig familj, och vilken fin pappa barnen har,fast det har vi redan sett:)
  Glad påsk hela familjen.
  En sak som jag undrar, vem filmar klippen?

 3. Ia skriver:

  Det är en ren fröjd att se när ni pysslar. Allt går lungt och fridfullt till, ingen av barnen höjer rösten eller kivas om sakerna…raka motsatsen till hur det går till hemma hos oss när det pysslas (och vi är bara 5…) Det lugn som du och Peter utstrålar smittar verkligen av sig till alla underbara barn!
  Glad Påsk till er allihopa!!!

 4. Sandra skriver:

  Vad tyckte Jennifer (tror jag det var) om målarboken för vuxna som du skulle köpa på Panduro? Håller själv på med såna böcker och älskar det! 😀

 5. Anne skriver:

  Ni är så lugna och fina allihop! Nog förstår jag att ni har bråk och stök också men jag förundras över hur ofta barnen är så lugna och fina mot varandra.. Det måste vara ert sätt gentemot barnen som ger den verkan. Ni gör ett gott jobb Mirka och Peter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..