Vårglädje

Tack alla ni som har delat med er om era skilsmässo-erfarenheter ‚ù§Ô∏è

Har blivit väldigt berörd av era berättelser och tycker verkligen att det är tragiskt hur många barn som får lida pga sina föräldrar 🙁 

Blev också glad över de som har haft föräldrar som trots allt valt att sätta barnens bästa i fokus! 

 

 
Det har varit härligt vårväder under helgen och vi har plockat lite tussilagon 🙂 Älskar alla dessa fina vårtecken. De första blommorna, flyttfåglarna som återkommer, träden börjar knoppa och solen som värmer mer och mer. 

Snart kan man plocka ner alla förbaskade vinterplagg och byta ut mot sommarjackor och kepor = mera plats i hallen 😀 Längtar! 

 

 
 
 
 
 
 
 
Idag har Oliver sin kompis Casper hos oss för övernattning 🙂 De skulle sova i husvagnen men ångrade sig efter en kvart. 

Jag har ju helt glömt att tackar er om era bil- och Londontips ‚ù§Ô∏è Tusen tack verkligen! 

Kram ❤️

 1. Visst är det underbart med alla vårtecken! Vi har ännu inte fått någon Tussilago. Jag går och kikar i diket, men inget än så länge!

  Däremot har jag tvättat och hängt bort alla vinterkläder. Dumt av mig, för snön kom redan dagen efter!! Så nu hänger de tillbaka i hallen. 😀

  Längtar också till att barnen ska kunna springa barfota utan att bli svarta om fötterna. Mina springer redan barfota (vilket de inte får men gör i smyg iaf) och då blir det svarta små fötter.

  Det känns som om våren/sommaren snart är här i alla fall 🙂 Härligt!

  Kram

 2. Nina skriver:

  Nog ska man sätta barnen i fokus!!Dem kommer kanske tacka dig en vacker dag!
  Är separerad sen 8 år… pojken är 11…
  Aldrig aldrig skulle jag säga ett ont ord om hans far. Tycker det är så otroligt fel mot barnet att nämna något dumt om den andra föräldern. Men däremot så har man fått höra från pojken att pappan pratat illa om mig. Tänk så det kan bli. Har bara väntat på d, han vill ej träffa sin far längre. Pappan förlorar på det själv. Tragiskt men sant… Pappan baktalar farfar med. Men pojken väljer att vara med farfar istället för sin egen far!

  1. Britta skriver:

   En smart son du har Nina…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..