Fredag imorgon = halleluja

Idag är mitt tålamod körd till botten. Jag får räkna till 100 ett antal gånger. Det har stökats till max i köket. När det inte stökas i köket springs det in och ut och jag har fullt upp med att passa dörren så inte hunden eller David kommer ut. Det släpas in en massa gegga och grus så jag blir galen av allt dammsugande. Hur svårt kan det va att ta av sig skorna utanför dörren?? Så kom spöregnet wihii… Not. Ännu mera gegga. Och dyngsura barn. 

Inte min dag idag 😀

Imorgon fredag = Peter ledig = Underbart ❤️

 

 

Vi har haft bra stunder idag med men just nu sitter jag på muggen och räknar och försöker komma ner på jorden igen 😉 

Har ni dagar när ni bara vill gömma huvudet  i sanden ??

 1. Självklart! Jag suckade över all tvätt som blev idag efter att barnen tog en kort tur till skogen och hamnade i en gegga. Viola kom hem med gummistövlarna i handen och gegga upp till knäna. Han hade ramlat raklång i något. Dessutom har jag både filt och vagn ute när störtskuren kom och insåg det alldeles för sent 🙂

  Helst av allt vill man ju bara göra roliga saker med barnen. Men det är ju inte så lätt att få till när det behövs att dammsuga och tvätta.

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 2. Hade ungefär en sådan dag i dag jag med. Barnen har varit mer vilda än tama

 3. En robotdammsugare kanske skulle vara något? 🙂

 4. Jo tack! Jag har känt så nu sedan jag började plugga 2 kurser. Inte en minut över, man blir så känslig och när man tar upp huvudet från böckerna är ALLT kaos. Men du har ju liksom 10 barn mer än mig. Jag kan verkligen verkligen inte sätta mig in i din situation. HUR orkar du? Haha

 5. Jajamensan, både hemma och på jobbet. I dag var det en sån dag på jobbet, jag hade mest lust att bara resa på mig och gå. Men det kan jag ju inte, som tur var så hittade vi en lösning och jag kunde börja andas igen.

  Det händer ganska ofta hemma också och då har jag ändå bara två barn… men det spelar ju ingen roll hur många barn man har utan hur enerverande de lyckas vara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..