ANNONS

Fredag imorgon = halleluja

/

Idag är mitt tålamod körd till botten. Jag får räkna till 100 ett antal gånger. Det har stökats till max i köket. När det inte stökas i köket springs det in och ut och jag har fullt upp med att passa dörren så inte hunden eller David kommer ut. Det släpas in en massa gegga och grus så jag blir galen av allt dammsugande. Hur svårt kan det va att ta av sig skorna utanför dörren?? Så kom spöregnet wihii… Not. Ännu mera gegga. Och dyngsura barn. 

Inte min dag idag 😀

Imorgon fredag = Peter ledig = Underbart ❤️

 

 

Vi har haft bra stunder idag med men just nu sitter jag på muggen och räknar och försöker komma ner på jorden igen 😉 

Har ni dagar när ni bara vill gömma huvudet  i sanden ??

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00