ANNONS

Nytt Youtube-klipp uppe ;-)

/

Vi börjar sista påsklovsdagen med att städa. Peter går upp runt kl. 4.30-5.00 på vardagarna och ofta är han uppe före kl. 6 på helgerna med. Det är inte alls ovanligt att jag vaknar då till ett nystädat hus eftersom Peter passar på att städa entrévåningen när alla sover 😀 

Vi dammsuger ett antal gånger per dag, plockar saker hela tiden osv men på helgerna blir städningen grundligare. Barnen har varje dag en 15-minuters regel då de ska lägga 15 min på att städa uppe i sina rum. Ju noggrannare de är desto smidigare och snabbare går det dagen efter 😉  

De drar sig inte från att dammsuga nere om man ber om den tjänsten och minstingarna vill alltid hjälpa till med all städning. 

Här kommer ett klipp med återblick på just städning för dryga 6 år sedan 😉 Notera hur lik David är Thor som var just o Davids ålder i klippet 😉

Kram ❤️

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00