ANNONS

Jag får skylla mig själv

/

I morse vaknade jag 20 minuter innan klockan skulle ringa och var så pinknödig att det gjorde ont. Trodde helt allvarligt att jag skulle pinka ner mig innan jag hann till toaletten. Men jag hann och hade mera ont än jag haft sen mina kisseribesvär började för 1,5 veckor sen.

Jag vet att jag skulle ha gått till läkaren då när besvären började men eftersom jag inte hade mer än lindriga besvär och inget mera blod så prioriterade jag bort det. Vissa dagar kände jag mig bra och andra dagar kände jag av besvären.

Men idag blev det värre. Idag har jag haft mera ont och mot tidigare dagar så har jag sprungit på toa flera gånger i timmen. Och idag har jag blödigt igen. Varje gång och väldigt synligt. Det är först nu ikväll när det inte syntes blod i urinet….

Selina hade tandläkare idag kl. 9.30 och i närheten ligger närakuten så vi gick dit efter Selinas tandläkare. Fick börja med att lämna urinprov och sen vänta på läkaren. Till slut kom läkaren och här vill jag bara flika in med en fundering:

Varför är många ( inte alla tack o lov ) läkare så jävla sura i looken och till sättet?? Ibland undrar jag om man måste betala extra för ett litet leende!? För att de ska visa lite ….ja, nånting, vad som helst.

Ok, tillbaka till läkarbesöket ….

Läkaren frågade mig om hur länge jag haft besvär? Jag berättade exakt om hur jag haft det sedan måndagen förra veckan.

Hon undrade om jag har ont? Nää, lite i nedre delen av ryggen men inte ont ont.

Hon frågade om jag har feber? Jag känner mig lite febrig just nu men har inte kollat.

Okej, sa hon, proverna visar att du har uvi och jag har skrivit ut recept till dig!

Tack och hej. Thats it.

Hämtade direkt ut medicin och tog första tabletten så hoppas allt blir bättre snart och att jag bara har en ”enkel” uvi 😉

Ja ja ja….jag veeeet att jag borde ha lyssnat på er ‚ô•

Efter läkarbesöken åkte vi till Gränby c för att handla det sista till Thor och sen hem där Linnéa väntade på ingredienser till tårtan.

 


Vi hann med en snabbfika ( frulle för mig ) på Starbucks¬† 😉

Efter middagen hade vi fika för Thor. Han var väldigt tydlig med vad han ville ha i och på sin tårta och fick det han ville ha 😉

 Lite kakor till.

 


Thor väntar otåligt på att vi ska sjunga för honom och hans önskemål var dessutom att vi skulle även sjunga på finska 😀

 


Det Thor hade önskat sig var 50kr ( billig i drift 😀 ) och lite kulor. Han fick en massa kulor, kläder och en 50-lapp. Peter vek ihop pengen och plastade in den för att sen gömma den i Thors tårtbit 😀

 


Jösses vad långhåriga killarna är 😀 Av egen vilja bör jag kanske tillägga 😉

Och självklart fick David också äta tårta. Själv. Den lyckan 😀

 


Mums!

Efter fikat¬†har flera av barnen varit ute och först lekte de men sen började de kratta gräsmattan och rensa här och där de tyckte var stökigt. Peter gjorde de sällskap och de slet duktigt allihopa 🙂

Holkarna uppsatta.

 

 

God natt ‚ô•

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00