Undan med vintern m.m

Så var vi där igen när det är dags att göra ett säsongsbyte på skor och jackor m.m. Jag drar mig in i det sista med att hämta upp alla kartonger med skor och jackor från källaren men det måste göras inom kort… Helst under veckan som kommer 😉 

Idag började vi rensa bland skorna och plockade undan de flesta vinterskorna som ändå inte används längre. Och vad ”tomt” det blev 😀 I alla fall tills alla sommarskor kommer fram…

Har ni börjat lägga undan vinterplaggen ännu?

Idag tog vi en tur till Nellies kommande skola för att se vart den ligger och visa Nellie. Det är en liten skola som jag har hört bara massa bra om och jag hoppas att den blir bra för Nellie. 

 

  
 
Barnen passade på att leka när vi var där 🙂

Det har varit mycket utelek och jag har städat i min gamla bil. Älva och även Nellie är inne i en läsa bok-period och vill gärna att jag läser åt de när de varvar ner.

 

  
  
 
Lilja blir alltid nyfiken efter en stund men orkar inte alltid lyssna färdigt. 

Imorgon vardag igen. Ny vecka med nya möjligheter. Jag har lite inbokat och hoppas att alla håller sig friska nu. Jag själv är mycket bättre tack vare medicinen vilket är skönt. 

Varje gång jag har försökt återgå till min träning har någonting stört mina planer men nu känner jag mig bra nog så imorgon börjar jag lite lugnt. Jag ville ha lite nya bra övningar och frågade  Madde om tips och fick en del hjälp från henne 🙂 

Just ja, ett nytt Youtube-klipp finns ute nu , ett tillbakaklipp från vår första säsong 😉 


Kram ❤️

 1. agnes skriver:

  Så fina barn ni har de kommer o gå bra med dem ni är så kloka föräldrar , o så härligt ni bor med stor trädgård .Nellie verkar tålig hon klarar nog skolan hoppas de bara blir ett år el så .

 2. Det är nog en månad sedan vinterkläder och -skor rensades ut. Så fort det blir plusgrader så måste de bort annars så rinner mina barn bort när de är ute och leker. Vi har både vinterkläder och någon mellanting (typ fodrade galonkläder eller skalkläder med ett extra lager under). Dock är inte alltid mellantingen så populära för barnen fryser väldigt lite när det är några plusgrader och redan nu går de helst ut i T-shirt…

 3. Ida skriver:

  Vilka härliga barn ni har, roligt att se alla reaktioner ni fick när ni var ute hela familjen och då hade ni ändå ”bara” 9 barn 🙂

 4. Emma skriver:

  Hej jag undra bara familjen annorlunda kommer tillbaka detta året?:)

 5. Här snöade det i morse så vinterkläder a blir nog kvar ett tag till men hoppas vi inte behöver använda dom hehe
  Annars har det mesta smällt,några högar här o där 😀
  Kram Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..