Personliga mål

Jag hade tänkt skriva igår kväll men vart så jäkla trött att jag valde sängen i stället. Inte ofta jag gör det före kl. 22 men ibland får man lyssna på kroppen 😉

Madde har i en månads tid tjatat på mig om att följa med på en fantastisk resa med Springtime.se till New York och springa tjejmilen där i juni. Jag har velat fram och tillbaka, varit orolig om jag fixar att springa en mil osv. Men nu har jag bestämt mig. Klart att jag ska med dit! Klart att jag ska fixa det! Och när jag har bestämt mig kickar min tävlingsinstinkt in. Jag ska springa milen och det kommer bli så häftigt.

Nu har jag trappat upp min träning och inkluderat mera löpning i det. Igår satte jag Lilja och David i Nordic cab-cykelvagn, koppel på hunden och tog en löptur 🙂 Vagnen är perfekt att springa med men hunden får nog stanna hemma nästa gång. Han höll på att bli överkörd av mig och skulle bara vara för nära vagnen.

 

Idag har det blåst isbitar så tog fram löpbandet istället.

 

30 min och 3km på den och sedan 20 min styrkepass.

Jag var helt slut 😀

 


Jennifer bara skrattade åt mig Mår du bra mamma??

En skön känsla efteråt och ser framemot imorgon dagen.

Kan jag, snart 44-årig mamma till 13 ungar och inte så värst vältränad fixa detta så kan de flesta göra det!

Jag ska bevisa det framförallt för mig själv men även för alla andra 😉

Det finns fortfarande några platser kvar till resan om någon fler skulle känna sig manad att åka med 😉

Madde har dessutom en rabattkod som ni hittar HÄR !

HÄR kan ni läsa mera om resan.

Jag har varit i New York en gång tidigare , 1993 när jag åkte till Usa med min Au Pair-familj som kom därifrån. Fick bo hos mammans bror + flickvän i NY över en helg och flickvännen visade mig runt där. Har dock en hel del kvar att upptäcka i denna fantastiska stad och efter de dagliga träningarna ska vi ta vara på varenda minut med att turista runt 🙂

Nu blir det en snabbdusch innan dagisbarnen ska hämtas.

Kram ‚ô•

 1. L skriver:

  Men vad håller en del på med? Jag tvivlar på att Mirka prioriterar ett speciellt barn. Är ni 100 på att alla barn vill allt? Dessutom så varför skulle man inte kunna ge sig själv nått? Barnen först i min värld men sen finns det nått som heter sig själv också. Jag skulle aldrig slänga ut x 1000 lappar på mig själv om jag inte hade råd att ge mina barn det dom behöver, det går helt bort.

  Vaddå ansvarsfullt att ställa upp i nått, hon är väl vuxen och gör som hon vill. Om hon så vill gå på knäna baklänges och komma i mål 3 månader senare, sååå?

  En fråga till er som är så snusförnuftiga och kan och vet allt och prioriterar allt rätt hela tiden. Känns inte det ganska fånigt att vara så bra?

 2. Ett tips ang hunden. Kör på honom lite lätt, ”dutta” till honom med vagnen, så lär han sig snart att hålla sig undan från den. Så har vi gjort med våra hundar när vi lärt dem att springa på insidan av cykeln.

 3. Britt skriver:

  Så spännande det låter‚ò∫Men en liten fråga, blir inte de andra barnen avundsjuka när tex du o Linnéa åker iväg till London. Jag tänker på de stora barnen o särskilt Jennifer? Måste vara svårt att prioritera….de små bryr sig väl inte så mycket , i den åldern har man ju inget att relatera till. Tänker mest på skolbarnen. Även om kryssningarna ni varit på också är resor är det ju inte riktigt samma sak som att åka till USA…..

  1. Jag ska åka till London med Linnea OCH Jennifer och nästa gång är det någon annans tur 😉

 4. Anonym skriver:

  Tycker inte att det är tillrådligt och ansvarsfullt att ställa upp i ett mils lopp med ditt hälsotillstånd och med den kondisen du verkar ha. Okej du kan kanske g å milen men att springa en mil är tveksamt om du klarar av.

 5. Jenny skriver:

  Du gör det inte lätt för dig som börjar träna i slutet av April för ett lopp som går av stapeln i Juni, det kanske är det som kallas finsk sisu 😉
  Jag hejar på dig även om jag är en av de som inte kan med att lägga så mycket pengar på mig själv ist för familjen.

  1. Britta skriver:

   Du är skapad med sunt förnuft Jenny.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..