Tips om en helskojig dag

Jag såg att TallinkSilja har öppet hus 1/5 för alla och tänkte att det kanske kan intressera er 🙂 Våra barn hade älskat att åka på deras öppet hus men tyvärr så ska vi annanstans just den dagen.

 

 
Om Tallink siljas öppet hus:

Träffa Mumin och hans vänner den 1 maj då vi kommer att ha ett sprakande Muminkalas med disco och Äppet hus. Passa på att delta i roliga tävlingar, ät tårta och drick Mumindricka i Buffet-restaurangen. Och självklart ‚Äì kryssningar till finfina priser i terminalen. Dessutom är leklandet öppet för alla busiga barn ombord. Och du, båten ligger i hamn hela tiden.

VAR: Ombord på Silja Symphony i Tallink Silja-terminalen, Värtahamnen. (T-bana Gärdet)
NÄR : 1 maj, kl.11.30-14.30 (sista insläpp till båten kl.14.15. Båten ligger i hamn hela tiden)
Mer info finns HÄR !
Och du – kalaset är helt gratis, man behöver inte förboka något, vi bjuder på tårta, saft, kaffe och massa bus. 
 

 

  1. Där skulle nog min dotter gilla. Får se om vi kan ta oss dit 🙂 Tack för tipset.

  2. Så fina bilder på alla barnen vi får titta på, men jag som är även en hund älskare skulle hemskt gärna vilja se mer bilder och lite rader hur det är med doggen, Bra tips om en skojig dag,kanske tar med barnbarnet på en liten dags tripp. Ha en trevlig helg.

  3. Marie skriver:

    När ni firar ungarnas födelsedagar, blir det varje månad? Inkluderat dig och Peter. Ni måste väl ha kalas varje månad?

  4. Linda skriver:

    WoooW!!! Om jag hade vart barn hade jag tvingat mina föräldrar att skjutsa mig dit för jag älskade Mumin och hans vänner när jag var liten. Och jo jag gör det än idag thihi… Mirka du glömde fota dina barns Mumin muggar som du köpte för någon månad sen. Skulle gärna vilja se dom. Trevlig helg! Kram Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..