Viktigt möte, gravidmage ¬†m.m

Idag åkte jag till Stockholm för ett möte med Mona och Eva från CancerRehabFonden. Ett väldigt intressant möte som jag kommer att skriva ett eget inlägg om när jag har samlat ihop all info i skallen 😉 Jag och Mona har inte setts nu på evigheter och det var gött att få krama om henne igen ‚ù§Ô∏è

 

 
Stressade hem efter mötet för att hämta Thor från en kompis, hämta Alices kofta från skola där hon glömt den, ta ut disco-pengar och köra Thor till skoldisco. Jag drack två koppar kaffe på mötet och var nära på att kissa ner mig innan jag hann hem. 

Hur kommer det sig att jag känner mig alldeles uppblåst i magen sen jag började hårdträna för fyra dagar sen…? Kissar massor och ser gravid ut 😀 

Kl. 18.30 hämtade jag Thor och strax efter åkte Peter och Kevin iväg med Selina, Victor och Alice som skulle nu på disco. Kevin passade därefter på att övningsköra till sin flickvän 🙂

Småbarnen var trötta men lite legobygge hjälpte till att hålla de vakna tills det var sängdags

 

 
Nu sover alla förutom de stora barnen och jag kikar på Lets Dance .

Nya tag imorgon 🙂

Kram ❤️

 1. Sara skriver:

  Det är inte så att du i samband med träning också lagt om kosten?
  Själv blir jag väldigt uppsvälld av allt möjligt bl.a. för mycket fibrer och grönsaker.
  Skulle det bero på vad andra föreslår (delad magmuskel) bör du nog ha något band runt magen vid träning så det inte faller isär så du får större mage.

 2. Hanna skriver:

  Du kanske faktiskt ÄR gravid! Hahaha

 3. Lina skriver:

  Hej. från vad jag lärt mig när jag gått på mammaträning efter förlossningarna skulle den putade magen kunna bero på att du inte lyckas spänna de inre magmusklerna när du tränar. Är svårt att få till det då de yttre gärna tar över. Tips att ta en pt lektion med en utbildad mammatränare för att få hjälp.

  1. Jag har fått tips från en mammatränare om en övning för det 🙂 Jag har ju delade magmuskler som går djupt så det är inte lätt då. Tack <3

   1. Mirka om du har separerade magmuskler är det nästan omöjligt att få ihop dom….alltså det finns PT’n som säger att det går,men då jäklar lär man ha det som heltidsjobb hahaha 🙂
    Så lite putmage får du antagligen räkna med….själv har jag typ hela tarmsystemet hänger utanför hahaha!

 4. Mina kommentarer syns inte heller..? Får se om denna kommer med.

 5. Härligt med träning 🙂 Det här med gravidmage blir nog lätt så när man fött några barn. Magen sväller lättare upp. Så är det för mig iaf 😀 Häromdagen klappade min äldste son mig på magen och sa att han kände till min hemlighet! Haha, och jag som inte alls är gravid. 😀

  Ha en härlig lördag!
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..