En stolt Älva m.m

Det har varit en kall helg men inget som har stört barnen som varit ute och lekt massor. Det märks verkligen hur de gillar att vintern är borta ( bortsätt från hagelregn och lite snöblandat regn i helgen 😀 ).

Det är nytt för David att kunna själv gå runt ute och han har mycket att utforska. Syskonen försöker hjälpa honom med att hålla handen och David blir arg – kan själv sig 🙂 Och han går runt runt och runt. Gungan var lite läskig i början men sen så fick han smak på även den 🙂Älva har fått sin nya¬†Cykel¬†som hon fick välja själv. Den lyckan!


Hon har aldrig cyklat på en 16-tums cykel och vår terräng utanför huset är inte optimalt då vi inte har asfalt men Älva kämpade på och cyklade i över en timme! Så duktig och vad stolt hon var ‚ù§Ô∏èKan ge fan på att hon snart cyklar utan stöd 😉

Insåg också att några nya hjälmar behövs införskaffad pronto. Ska nog kolla vad litenleker.se har då det var så smidigt att beställa från de 🙂

Idag lagade jag 2 olika sorters soppor till middag. Barnen åt tacos igår och det blev köttfärs kvar så jag testade laga tacosoppa idag. Väldigt gott tyckte barnen och även jag och Peter fast ingen av oss egentligen ät tacos-fans.


Till oss gjorde jag laxsoppa efter att ha smakat sån på Maxi dagen innan. Verkligen supergott 🙂


Ska ger er recepten imorgon!

Jag och ¬†¬†Madde¬†smider planer inför New York-resan med¬†Springtime. Dels så peppar vi varandra med träningen men vi har även börjat fundera på vad vi vill uppleva i NY. Tipsa oss gärna 🙂

En ny Youtube-klipp finns uppe nu, lite om när vi kom till¬†Barnmässan. Vi var på plats en stund innan de slog upp portarna dvs innan lugnet före stormen 😀


Ny vecka imorgon med nya möjligheter 😉

Kram ❤️

 1. Millie skriver:

  Är inte cykeln lite stor åt henne? Tänkte att det kanske blir svårare att lära sig cykla då? Det finns ”skaft” man kan sätta fast bak på cykeln och gå bakom som vuxen och skjuta på! Barn lär sig fort….helt plötsligt trampar de runt som om de aldrig gjort annat! 🙂

   1. Millie skriver:

    Ok! Jag fattade inte att hon redan kunde! 😀

 2. Skaffa ett New York city pass, gå på Madame Tussauds, promenera i Central park och ha god tid på er för saker, ta er till 9/11 museumet och ha näsdukar med er för tårar och snor! New York är en upplevelse bara man kliver genom dörren på flyget! Vi åker dit 1 gg/året och tröttnar aldrig! Ni kommer ha grymt kul!

  Kram till hela familjen!

 3. Helena skriver:

  Hej Mirka.
  Jag skulle behöva komma i kontakt med dig lite ”privat” har du någon mail eller nåt man kan skriva till?
  Med vänlig hälsning, Helena

 4. Kom hem från New York i fredags och vi var i USA i 10 dagar,fem av dem i NY.
  New York är ju stort så bra skor för det blir långa promenader mellan det man vill se och uppleva.Vi hade en NY City pass som gav oss inträde till sex olika museum.
  Frihetsgudinnan,The Rock och Empaire state buildning,9/11 museum battery park,central park little Italy,China town är en del av det vi var och såg.Det är ganska dyrt att äta ute så ordentligt med pengar är en bra grej.Jag vet inte vart ni ska bo men så är det ju såklart alla butiker och stora varuhus.Strax intill 9/11 så ligger det ett jättestort outlet.Bra grejer som är mycket billigare är träningskor och träningskläder.Våra promenader snittade på 2mil/dag,taxi kan man ju ta men det är sjukt mycket trafik så i bland går det fortare att gå.Gillar du jul så finns det en hel butik med bara julgrejor helt otroligt.Nu åkte ju Rangers ut men det finns ju annan sport man kan gå och se på deras arenor är ju så stora så bara det är ju en upplevelse.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..