ANNONS

Projekt nätkoll

/

Jag har en väninna, Madelene sedan några år tillbaka som jobbar mycket med olika projekt med barn som har olika diagnoser, vuxna med ADHD osv. Nu har Madde med flera arbetat med Projekt Nätkoll och tagit fram en film som jag mer än gärna vill hjälpa de med att sprida vidare. Med mycket viktig information.

Unga med NPF (adhd, Asperger m.m) råkar oftare illa ut på nätet!

Attention Hisingen Kungälv har fått medel från Arvsfonden för att arbeta fram metodmaterial till hjälp för lärare, föräldrar och unga med NPF i att hantera risker men också utnyttja de möjligheter som nätet innebär. Projekt Nätkoll har valt att fokusera på tre områden, dataspelande, näthat och groomning. Vi har gjort tre kortfilmer. Kortfilmerna är ‚Äùteasers‚Äù för att locka intresse och väcka frågor för vårt projekt. Det är tydligt att just vår målgrupp är mer utsatta och använder nätet oftare än barn generellt. Det är också tydligt att vuxna saknar kunskap. Filmerna kommer ligga på Attention Plays youtube-kanal. Vår förhoppning är att ni i egenskap av populära bloggare, sociala media-profiler kan hjälpa till att sprida filmerna genom att länka dem. Vi kommer även ha instagramanpassade versioner (15 sek). Första släpps idag och resterande kommande veckor.

https://youtu.be/XEB5f2VCWUE

( Klicka HÄR om inte filmen kommer upp )

Läs mer om Projekt Nätkoll¬†HÄR

Läs mer om Attention¬†HÄR

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00