ANNONS

❤️ Nellie ❤️

/

Idag var det äntligen Nellies stora dag. Som hon har väntat på att få fylla år, nu är hon ännu närmare skolgången som hon ser så mycket framemot 🙂

För 6 år sedan 

 

 
En nykläckt Nellie ‚ù§Ô∏è

Så liten hon var, en av våra minsta bebisar tillsammans med Oliver och Alice. Strax över 3 kilos strecket och kort i rocken 😉 

Hon pratade med Peter i telefon i morse och sa att hon ville ha Samir och Viktor i present 😀 Annars dög även Frost-kläder 😉

Jag la alla kort på Frost! Trött som vet inte vad drog jag iväg och handlade med minstingarna och Linnea. H&M har massa Frost-kläder så Nellie fick bl.a. klänningar och shorts, en borste och hopprep, allt med Frost 🙂

 

 
En av klänningarna 

Linnea fixade tårtan medans jag försökte få nåt gjort innan skolbarnen kom hem. 

Hade även ett möte med bup inbokat så min stressnivå var rätt hög idag. Kevin passade barnen medans jag, Linnea och David var på möte. Hem och laga mat till barnen. Peter hade kommit hem och röjde runt medans jag och Kevin donade i köket 🙂

Kevin tog kommandot över vuxnas mat och det blev supergott!

 

 
Fläskfilé , champinjoner, bacon, sparris m.m

En ordentlig fika på det

 

 
Nu sover alla och jag kämpar vidare med mitt 😀

Kram ❤️

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00