Löptur med dottern m.m

Äh men vilket fantastiskt väder det har varit idag!! Och dagen till ära valde jag att ta en löptur ute istället för på löpbandet. Fick även med mig Jennifer som visade tydligt att hon skulle enkelt fixa milen 😀 Jag ska nog ta med henne på nästa löpningsresa med Springtime minsann 😉


By the way – kolla ungens hår!

Om jag är avis på hennes man – JA!

Nu får gärna någon iPhone – kunnig hjälpa mig lite granna innan jag blir knäpp!

Jag skulle ladda ner en app ( runkeeper ) idag och kom då på att jag har fått ett nytt kontokort så jag måste byta kortuppgifterna först. Det nya kortet har jag använt i över en vecka och vet att den fungerar men inte på appleID ?!? Gjorde om flera gånger men nej, fick inte den att acceptera mitt jäkla kort. Testade med ett helt annat kort och det funkade. Men jag vill ju ha mitt vanliga kort kopplad till mobilen *grr*

Ok, försökte ladda ner runkeeper … Det gick inte ” appen kan inte hämtas nu ”. Testade med andra löpar-appar… Inget av de gick att hämta hem 🙁  What the fuck är fel??? Hjälp en okunnig idiot som hatar tekniska problem ❤️ ( jag har stängt av telefonen flera gånger )

Givetvis så grillade även vi idag.Davids första ordentliga grillning 🙂

Som han trivs att knata runt ute! Det vore kul att sätta fast en stegräknare på honom, han skulle nog vinna över oss alla 😀

Peter och ett gäng barn åkte och köpte lite ny sand och leksaker till sandlådan och även jord så att vi kan plantera massa gott som tex morötter, rädisor, sallad, dill, gräslök m.m 🙂


Lilja hade en väldigt hostig natt och har fått ta det lite lugnare idag. Hon är sin mössa trogen och blir jättearg om man försöker ta av henne den. Det var en kamp att få henne släppa vinterjackan för någon dag sedan, nu kan hon med lite tur gå ut utan sin fleecejacka 😀

Jag som är en blekfis kända av solens strålar efter ett tag och satt mera i skuggan till slut. Men tänk på att barnen behöver verkligen smörjas nu 😉

Har gjort en film i samarbete med Aco om just barn och solkräm med betoning på några viktiga saker att tänka på 😉 ACO:s produkter hittas på apotek.


Kram ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..