Efter grillningen – tips

I fredags gjorde vi en efterrätt som jag bara måste dela med mig av, den var sååå jäkla god!

Egentligen är den bäst att tillaga på grillens eftervärme efter en grillning men kan även göras på en stekpanna som vi gjorde då vädret sög 😉 Gillar man banan med choklad i inlindat i folie som grillas så kommer ni att älska detta!

Grillade Marabou-banan-enchiladas

6 stora portioner eller 12 mindre med en halv enchilada var

img_2949.jpg

6 stora vetetortillas

200g Philadelphiaost

4 bananer, skivade

200g Marabou choklad

3 msk smör, smält

1 msk kanel

2 msk strösocker

Bred Philadelphia på mitten av varje tortilla. Toppa med banan och choklad. Rulla ihop och grilla på eftervärme, cirka 2 minuter per sida. Funkar i stekpannan också! Pensla med smör och strö över kanel och strösocker. Dela på snedden.

Alla i familjen älskade de här så testa ni också 🙂

Kram ♥

LOADING..