Irritationsmoment och vlogga?

Idag har jag flaxat runt igen som en galning känns det som. Varit hemma i kortare stunder och på sin höjd hunnit hänga tvätt och fixa lite käk. Jag blir stressad av att inte hinna städa i den mån jag brukar och det stökas en del mera när barnen har skollov 😉 

Selina hade tandläkarbesök idag igen för att dra ut en tand. Det gick ingen bra så hon får återkomma om ett par veckor. Hon är så jäkla duktig hos tandläkaren ska ni veta, vår tappra Selina ❤️ Från tandläkaren åkte vi till Linnea som var hos sin pojkvän ( japp, nu sitter vi där med hagelbössan redo 😀 ) för att lämna lite grejer till henne. Därifrån vidare till Uppsala för att Jennifer skulle bränna lite pengar 😉 Hem och typ kasta i sig sen lunch för att sen hämta hem förskolebarnen. Hem igen en kortare vända för att återigen packa in ett gäng ungar i bilen och köra några av de till Torstuna och våra vänner/gamla grannar. 

Vägen mellan Uppsala och Enköping är en 90-väg där man ofta stöter på bilister man stör sig på. Jag gör det i alla fall 😀 

2 saker i trafiken får mig att se lite rött:

Man åker på en säg 90-väg och hamnar bakom en som kör på sin höjd 80 blåst! Varför gör de det liksom? ( nu menar jag vanliga bilister utan någon direkt giltig orsak ). Och när man ligger bakom en snigel så har man också oftast oturen med att det är mycket mottrafik som en omkörning går fetbort. 

Och då kommer vi till det andra irritationsmomentet…. Många sniglar har tack ock lov artigheten att flytta mera ut på väggrenen ( när plats för det finns ) så att en omkörning är möjlig trots mottrafik. Det gillas starkt av mig och jag är alltid noga med att tacka de för det. Och så har vi nötterna som bara masar på i sin sakta fart och kön bakom bara växer! Det suger att köra i 70 på en 90-väg. Och på vissa sträckor sänks fartbegränsningen till 70 – farten vi redan ligger i. Och oftast så sänker sniglarna då farten till 50-60!?! Är det bara jag som råkar ut för detta och/eller blir smått irro över det 😀 

Nå väl…. Hem igen och fixa mat igen. Och stressa ner sig lite över några koppar stark kaffe 😉 Lilja somnade gott i bilen så vem tror ni jag har sällskapat med här ikväll 😉 Nu har hon äntligen somnat men det tog sin tid. 

Nu helg och förhoppningen är att vi får lite uppehåll så jag kan komma ut och springa lite 🙂 Har lite abstinens nu när jag inte hunnit det på två dagar.Vår fina Jennifer ❤️ Hon brukar ta selfies med min mobil och ibland lägger hon ut det på min Instagram för att jaga lite följare ( jennifernorrstrom ) 😀 Lovade henne att lägga upp det även här 😉

Imorgon bitti har vi ett …. gissa vad….japp, tandläkarbesök! Igen ! Denna gång är det Kevins tur. 8.20 och då ska han hämtas från jobbet i Uppsala först. 

Det har kommit ut ett nytt Youtube-klipp by the way 😉 

Som dom flesta av er redan vet så har ju jag en youtubekanal som heter 13barnsmamman där jag och familjen lägger upp filmklipp varje vecka. Både nyinspelade och återblickar från vår medverkan i Familjen Annorlunda.
Flera av tittarna på min kanal har önskat att jag ska göra en VLOGG. Alltså som en filmat blogginlägg där jag berättar om någonting personligt istället för att skriva det. 

Nu har jag spelat in min första vlogg där jag berättar om hur jag och Peter valt namn till alla våra barn. Det är en fråga som jag får rätt ofta.

Gå gärna in och titta på min vlogg och kommentera på kanalen vad ni tycker. Jag är tacksam för både ris och ros. Det här med vlogg är nytt för mig som bloggat i flera år. Vad tycker ni bloggläsare om vloggar? Är det någonting ni tycker att jag ska fortsätta med?

Nu ska jag hitta sängen 🙂

Kramis ❤️

 1. skriver:

  detta är ingen vlogg… vlogg är när man spelar inte en youtube-video som visar ens dag. som en dagbok över dagen fast på video..

 2. Alltså de där i trafiken…Vad är grejen med att ligga under hastigheten? Och varför kan de inte flytta sig när det är fri sikt? Kan bara hålla med dig och kunde inte ha skrivit det bättre själv Mirka 🙂

 3. U-70 skriver:

  Så roligt att höra om namnvalen och tanken bakomkul föt narnen att kunna betätta hur de fick sina namn det gillar även våra barn.

 4. Ronja skriver:

  Väldigt bra genomgång av namnen. Alla dina barn har fina namn och ni är helt fantastiska föräldrar. Jag hoppas att få se er igen i Familjen annorlunda 🙂 Ha de gott // Ronja

 5. Hej ! Det är jätte kul att höra alla barnens namn men du glömde säga vad oliver heter i mellannamn och varför. Du berättade enskilt om Jennifer och Benny men du .” Klumpade ihop Alice och Oliver och glömde säga Olivers mellannamn .

  1. Jag vet 😉 Oliver heter Sven i andra namn efter Peters morfar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..